2777
2789
عنوان

رمان/عاشقانه هایم را لابه لای موهات جا گذاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 23 پست

داستان قشنگه فقط یه سوال چرا راوی داستان عوض میشه؟سبکه خاصیه؟راستی اینجا می نویسی خدای نکرده سرقت نشه کلا پخشش تو اینترنت خطر داره اول برو دنباله چاپ بعد قطره چکانی تو اینترنت پخش کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داستان قشنگه فقط یه سوال چرا راوی داستان عوض میشه؟سبکه خاصیه؟راستی اینجا می نویسی خدای نکرده سرقت نش ...

آره راوی تو طول داستان جا به جا میشه تا از احساسات شخصی شخصیت های مختلف خبردار بشیم

تو به برنامه دیگه هم می نویسمش اونجا جلوترم هست 😁

اگه یه روز امکان چاپ کتاب برام پیش بیاد، داستان های دیگه ای آماده دارم و این سبکو فقط خواستم امتحان کنم و بازخورد مخاطبو ببینم😊

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
دختر جان اگه پارت دیگه ای گذتشتی خبرم کن بعد یچیزی گفتی تو سایتای دیگه همین رمان جلوتره؟؟؟

چشم حتما

سایت نیست یه برنامه ی آنلاینه برا رمان نوشتن

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
پارت سوم رو. بزار ما ه جان 

گذاشتم نرگس جان

تگتم کردم ببین برات اعلان اومده یا نه؟ فکر میکنم درست تگ نمیکنم😐🤕

آها اون سوم بود چقد کم گذاشتی من فکر کردم ادامه ی پارت دو هستش 😞

همین چند دقیقه پیش ارسال کردما 

تاپبک جدیده

تگتم کردم ولی فک کنم درست بلد نبودم اعلان نیومده برات