2777
2789
عنوان

خواهرشوهرای درگییییر.....

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 62 پست

واقعا تو متوجه نشدی که قبل از تو همسرت قرار بوده مامان و خواهراش رو بگیره و تو اومدی زیر پای گل پسرشون نشستی مجبوری تورو گرفته

واقعا نمیدونم بهت چیبگم

واقعیت#  

عشق بلایی است که همه خواستارش هستند.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بختشون باز نميشه ديگه

چه ربطی داره! مگه همه مجردا حسودن!!!!! 

ما مردم عموما دلمون میخواد فکر کنیم بقیه بهمون حسادت میکنن! 

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...
مگه تقصیر منه که مجردن مامانشون میگه سخت میگیرن یکم  درس خوندن دیگ حتی به دیپلمه ها نگاه هم نمی ...

عزیز اگر خود خواهرشوهات هم بهت اصرار کردن‌که بری پیششون تو نرو. دوری و دوستی.هرکس دور باشه رابطش با خانواده شوهرش بهتره.من یه خواهرشوهر مجردم و از عروسمون چندسال بزرگترم خیلی هم‌باهم‌خوبیم و دوسشون دارم ولی دوست ندارم بیان اینجا زندگی کنن.چون نمیخوام رابطمون باهاش خراب شه.

🤭😂آره ازین زاویه نگاه نکرده بودم به قضیه

دقت کن عزیزم

الان مشکله همه همینه

من خودمم میگم داداشم منو میخواست موندم این عروووووووووووووس از کجا پیداش شد

عشق بلایی است که همه خواستارش هستند.  
خدا از خواهرشوهر من نگذره که از روز عقدم گند زد به زندگی مشترکمون

روز عروسی منو تبدیل به عضا کردن تو فیلم عروسی هست اصلا بمن محل نمیدادن، اونا وسط می‌رقصیدن تا من رفتم گفتم اه اومد بریم بشینیم چقد آدم باید جنس خراب باشه آخه سه تا هم هستن کاش یکی بود حداقل 

از من می شنوی خیلی خیلی دور تر ازشون خونه بگیر که سالی یبارم نتونن بیان خونت خودتم فقط با شوهرت برو ...

همش تیکه میندازن من کم میرم شوهرمم میگه پس من تنها نمیرم الان فکر میکنن من نمیزارم شوهرم بره خونشون 

درکت میکنم عزیزم بعضیا واقعا اینجوری ان منم خواهر شوهرام همینن دوتاشون شوهر دارن یکیشون بیوه س من از اول بهشون احترام گذاشتم ولی اونا بعدا فهمیدم حتی موقع خرید عروسیمونم شوهرمو پر میکردن بعد عروسیمون پیامهاشونو دیدم ک ب شوهرم فرستاده بودن چیو بخر چیو نخر بخدا مامان منم خواهر شوهره انقد به عروساشون رو میداد ک وقتی زنداداشاش با برادر مامانم دعوامیکردن واسه قهر میومدن پیش مامان من ک میشه خواهرشوهرشون بجای خونه ی باباشون منم تصور میکردم انقد با خواهر شوهرام صمیمی بشم ولی موندم واقعا بعضیا چرا انقد عقده ای هستن و دخالت میکنن تو همه چی ولی میگن از هردست بدی از همون دست پس میگیری خدا ی من بزرگه هردفه واسه من مشکل تراشی میکنن خودشونن با خانواده شوهرشون دگرگیر میشن و خدا زود جوابشونو میده یا خود شوهرم میفهمه چجوری اول مشکل تراشی میکنن بعد سیاست ب خرج میدن من سادم هر چی باشه روبرو عصبی میشم بهشون میگم ولی اونا با سیاست و قربون صدقه میرن جلو من نمیتونم فیلم بازی کنم 

پسرم دوست دارم 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز