2777
2789
عنوان

کیا مثل منن

102 بازدید | 14 پست

اصلا حوصله خرید عید رو ندارم هیچی برای خودم و خانواده نگرفتم منظورم لباس و کفش و کیف و اینجور چیزاس لباس هم لازم دارم ولی حوصله گشتن تو خیابون و خرید و ندارم تازه میترسم برم تو شلوغی و مریض بشیم بابت ویروس کرونا و این چیزا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از بچگی از عید و خرید عید و تعطیلات عید متتتتتنفففففر بودم. هنوزم هستم. امسال ک من جرات نکردم پامو تو یه مغازه بذارم. قیمتها وحشتناک بالاس!! یه کیف ک پارسال بوده فوق فوقش ۷۵ تومن امسال شده بود ۲۳۰ تومن! 

منم هیچی نخریدم ولی خودم یه لباس بلند برا بعده زایمان دوختم 

برا دخترمم ست لباس خودم دارم پیراهن میدوزم 

ولی هنوز چیزی نخریدم همسرمم لباس نداره 

باردارم جفتمم پایین میترسم برم جای شلوغ 

ولی برا دخترم باید بلیز شلوار بخرم 

جمعه تولد دخترمه نمیدونم چه کا کنم   

هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . پنجره ،فکر ،هوا ،عشق ،زمین مال من است . چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت.