2777
2789
عنوان

اونایی که سریال مانکن میبینن بیان

158 بازدید | 11 پست

بچه ها قسمت اخرو دیدین؟😭من هنوزن حالم گرفتس به نظرم نباید اونطوری تمومش میکردن ژیلا که مرد باشه ولی باید کاوه زنده میموند خیلی تلخ بود اخرش😢

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقا ژیلا رو که کشتن بهرام هم که داغون میشه بعد اخگر هم که میاد خونه میخواد ابتین وبچه ها رو برداره فرار کنن ابتین بهش میگه نمیام باهات خواجات اومد ومن میخوام باهاش کار کنم بعدشم که اخگر پشتشو میکنه بهش تا روشو برمیگردونه ابتین بهش چاقو میزنه ومیکشتش وبهش میگه شرط خواجات برا رئیس شدنم کشتن تو بود بعدشم که بچه ها رو ورمیداره فرار میکنه وبه اخگر میگه من بزرگشون میکنم وباهاشون رفیق میشم.اخرشم که همتا وکاوه برا عقد میرن قبل اینکه برن تو ابتین با موتور میاد وجلو کاوه وامیسته وبا با اسلحه میکشتش 

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔
من هنو دان کردم ببینم ولی فهمیدم چی شد 😑 اونوقت کاوه واقعا میمیره یا تموم میشه بدون اینکه بقیشو نشو ...

نه بابا واقعا میمیره ابتین میکشتش

چی شد اخرش؟  همتا چی شد؟

اخرش تک وتنها میره همون جایی که قسمت اول توش از هم جدا شدن وتوهم میزنه که کاوه پیششه اخرشم که اهنگ غمگین میزارن با مرور خاطرات وتمااااام

خاک تو سر نویسنده ش

عالی بود داستانش ولی اخرش تلخه😢نباید کاوه میمرد اگه زنده میموند مطمئنا بهترین سریال میشد