این مرحله واقعا مهم هست و با تنبیه آینده بچه رو داغون میکنی
۷ ماه پیش شروع کردی خیلی خیلی زود بوده
تازه الان باید شروع میکردی
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واسه پسر من که بی توجهی اثر کرد.....یعنی جیش میکرد تا بریم تو دستشویی هی برمیگشت بهم نگاه میکرد و لبخند میزد و میگفت من میرم دستشویی جیش میکنم و هی لبخند میزد که ببینه من چه عکس العملی نشون میدم اگه خودمو ناراحت نشون میدادم یا دعواش میکردم بدتر میشد ولی وقتی چیزی نمیگفتم درست میشد
وزن شروع 75😡.........وزن هدف 72😩...وزن فعلی 74200😕
بیشتر از بچت تورو باید تنبیه کرد چقدر زود دست بکار شدی
بیشعوری حماقت نیست و بیشتر بیشعور هانه تنها احمق نیستند که نسبت به مردم عادی از هوش و استعداد بالاتری برخوردارند . خودخواهی ، وقاحت و تعرض آگاهانه به حقوق دیگران که از خصوصیات بیشعوری هستند بیشتر از سوی کسانی اعمال می شوند که از نظر هوش ، معلومات ، موقعیت اجتماعی و سیاسی و وضع مالی اگر بهتر از عموم مردم نباشند بدتر نیستند.
بیشعوری حماقت نیست و بیشتر بیشعور هانه تنها احمق نیستند که نسبت به مردم عادی از هوش و استعداد بالاتری برخوردارند . خودخواهی ، وقاحت و تعرض آگاهانه به حقوق دیگران که از خصوصیات بیشعوری هستند بیشتر از سوی کسانی اعمال می شوند که از نظر هوش ، معلومات ، موقعیت اجتماعی و سیاسی و وضع مالی اگر بهتر از عموم مردم نباشند بدتر نیستند.
🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎 اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗
کار با دختر بچه ها راحت تره تا پسرا ماشاالله همشون از بچگی دیلاته هستن دست به پایین تنشون بزنیم گردن میوفتن