2777
2789
عنوان

هتل در استانبول

1124 بازدید | 28 پست

خانوما کسی هتل جواهیر بیز ترکیه رفته؟ راضی بودین؟ 

هتل یاسماک سلطان یا تایتانیک تکسیم؟

به نظرتون تقسیم هتل بگیرم یا فاتیح یا آکسارای 

معایب و مزایا هر کدوم بگین ممنون میشم 

اگه هتل خوبی نزدیک وک کانادا میشناسین بگین هم ممنون میشم

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصن نميدونم چى دارى ميگى😐

از چه نظر عزیزم 

نا مفهومه سوالم؟

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
منم عید دارم میام استانبول🤪

خوش بگذره 

کدوم هتل میرید شما؟ 

اطلاعات دارین؟

خوشبحالت🥺🥺🥺

عزیزممم،جای شمام خالی،ایشاله به زودی همه چیز فراهم بشه شما هم برین،استانبول و من واقعا دوست دارم،خوش میگذره

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
عزیزم ازمیر قشنگ تره برو اونجا😎😎😎 الکی مثلا من رفتم 😁😁😁

به امید خدا میری...جای بهترش هم میرید

عزیزممم،جای شمام خالی،ایشاله به زودی همه چیز فراهم بشه شما هم برین،استانبول و من واقعا دوست دارم،خوش ...

عزیزمممم ایشالا خوش بگذره بهت بهترین روزایه زندگیت شه،منم عاشق اینم برم استانبول 

فعلا در مورد هتل که اطلاعاتی نگرفتم 

در مورد ارز کسی اطلاعاتی داره

خوش بگذره  کدوم هتل میرید شما؟  اطلاعات دارین؟

من تور میگیرم عزیزم،همیشه با تور میریم،چند بار گذشته هتل کارتون سوییت میگرفتیم،اتاقهاش افتضاحه ولی سوییت هاش خداییش خوبن،ساختمونشم از خود هتل جداست،ما راضی بودیم،امسال و هنوز نگرفتم ،نمیدونم همون کارتون بریم یا نه

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂