2777
2789
عنوان

صلوات به نیابت از شهید ابراهیم هادی و شهید سعید سامانلو

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 143 پست
سلام ب امید خدا هزارتا میفرستم 💙💚💛❤💙💚💛❤

سلام عزیزم حاجت روا بشی به حق امام زمان

برای دل شکسته منم دعا کن میون دعاهات😔😢 دعا کن امشب تا فردا دلم شاد بشه🙏🙏😔😔😢

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

500تا انشالله تا قبل از تحویل سال 99 عقد کنم دعام کنید بچه ها😢😢😢😢

فلک در دفتر سرنوشتم قلم زد.چه اوقات خوشی داشتم به هم زد.الهی ای فلک چرخت نگردد،که چرخت آرزوهایم را به هم زد.....                                                   باردار نیستم مجردم تیکر رسیدن به هدفمه انشالله به زودی به هدفم خواهم رسید.😍😍😍😍😍
500تا انشالله تا قبل از تحویل سال 99 عقد کنم دعام کنید بچه ها😢😢😢😢

الهی عزیزدلم انشالله بهترین زمان به بهترین شکل با کسی که لایقته سر سفره عقد بشینی انشالله🙏🙏💖

برای منم دعا کن مهر و محبتم به قلب کسی که دوسش دارم بیفته خیلی سختی کشیدم از ته دلت برام دعا کن🙏🙏😔😔😢

منم صد تا

عزیزم انشالله حاجتت روا به حق فاطمه الزهرا

میون دعاهات منو هم فراموش نکن🙏😔 دعا کن کسی که دوسش دارم برگرده و همیشه کنارم بمونه🙏😔😢

الهی عزیزدلم انشالله بهترین زمان به بهترین شکل با کسی که لایقته سر سفره عقد بشینی انشالله🙏🙏💖 برا ...

انشالله 

منم دعات میکنم گلم

فلک در دفتر سرنوشتم قلم زد.چه اوقات خوشی داشتم به هم زد.الهی ای فلک چرخت نگردد،که چرخت آرزوهایم را به هم زد.....                                                   باردار نیستم مجردم تیکر رسیدن به هدفمه انشالله به زودی به هدفم خواهم رسید.😍😍😍😍😍
منم ۲۰۰ تا انشاالله همگی حاجت روا بشیم

انشالله عزیزم خدا ازت قبول کنه. برای خواسته قلبی منم دعا کن لطفا اگه تونستی🙏😔😔