سلام وقت بخیر دوستان من ۲۲ ام رابطه داشتم بلافاصله دوتا۱.۵ قرص لوژینل خوردم الان ۷ روزه میگذره اما پری نیامده به خونریزی نیافتادم دیشبم بتا دادم نتیجه اس صفر بود حالتاشو دارم گاهی امل نمیاد و اینکه ۲۴ دوتا پرژسترون زدم بنظرتون طبعیه؟ازمایش خون تو ۶ روز نشون میده میشه بدنم قاطی کرده باشع
🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
با یکی دوروز تاخیر اما الان کل علایمشو دارم اما نمیاد زیر دلم تیر میکشه دیروزم رفتم بتا دادم ۰ بود ن ...
اهان فکر کنم عفونت داری ک نیمده هنوز ولی باردار نیستی چون تستتم منفی شده
🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
نه 10 روز باید از رابطه مشکوک بگذره بعدشم هورمونات بهم ریخته گل من
رابطم خیر سرم مشکوکم نبود از پشت بوده رفتم بتا بدم گفت دوروز یبار بالا میاد ۴۸ ساعت اول هیچ ۴۸ دوم باید دو میشد اما برای من صفر بود اما تو سایت میگن معلوم نمیشه و اینکه پری هم نیامده دوتا قرص خوردم ۱.۵ دوتام امپول بایروز فاصله هنوز چیزی نیامده دردش هست خودش نیست
فعلا چند روز دیگه صبر کن اگه نشدی ک برو دکتر ببینه چی شده