2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گریه نکن.من هشت ساله ولی امیدم روازدست نمیدم

ای یو ای .ای وی اف امتحان کردین؟؟؟من این ماه زبونم لال اگه نشم میرم ای یو ای

ترنمی سابقم 😭😭به لطف نی نی یار لغو دسترسی شدم 🙁🙁
بله داشتم دکتر امپول اچ سی جی هم داد زدم کیتم استفاده کردم مثبت شد همون روزا اقدام کردم 

ببخشیدمیشه بگین چندساعت بعدازامپول هاش سی جی کیتت مثبت شد؟من ایوای کردم ۳۶ساعت پس ازتزریق امپول انجام دادم ولی چون سایز فولیکولم خوب بودمیترسم قبلش ازاد شده باشه

ای یو ای .ای وی اف امتحان کردین؟؟؟من این ماه زبونم لال اگه نشم میرم ای یو ای

اره همه روامتحان کردم نشده دوسال بی خیال شدم بازشروع کردم دکترکه خیلی امیدمیده بهم میگه میشی

ببخشیدمیشه بگین چندساعت بعدازامپول هاش سی جی کیتت مثبت شد؟من ایوای کردم ۳۶ساعت پس ازتزریق امپول انجا ...

فردای روزی که امپول زده بودم کیت وقتی مثبت بشه یعنی۲۴تا۴۸ساعت دیگه فولی  ازاد میشه 

اره همه روامتحان کردم نشده دوسال بی خیال شدم بازشروع کردم دکترکه خیلی امیدمیده بهم میگه میشی

مشکلتون چیه.من تنبلی دارم وزن کم کردم شوهرمم یکم ضعیفه اونم دارو میخوره ۴ماه پیش سقط داشتم کورتاژ شدم 

فردای روزی که امپول زده بودم کیت وقتی مثبت بشه یعنی۲۴تا۴۸ساعت دیگه فولی  ازاد میشه

مرسی گلم فک کردم وقتی کیت مثبت شدیعنی تخمک گذاری انجام شدممنونم بابت راهنماییت

مشکلتون چیه.من تنبلی دارم وزن کم کردم شوهرمم یکم ضعیفه اونم دارو میخوره ۴ماه پیش سقط داشتم کورتاژ شد ...

منووالادوسه سال هرجاسنودادم گفتن تخمدانات کوچیک شدن....دوسال ول کردم وخودموباگیاهی وگرمی و....تقویت کردم الان خوب شدم فقط سایزفولیاکوچیکه

گریه نکن.من هشت ساله ولی امیدم روازدست نمیدم

وای عزیزم انشالله که نتیجه بگیرین❤

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍