2777
2789
بنظرم باهاش سرسنگین باش.اصلا چه نیازی داری همیچین ادمی تو زندگیت باشه.کلا ندید بگیرش.خواهر شوهر جای ...

یعنی الان جوابشو بدم و وقتی اومد رفتارم سرد باشه؟خب اون سریع به روم میاره میگه چرا سرد شدی چرا رفت و امدتو قطع کردی.چی بگم اونوقت ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون بهتر ک نمیاد اصلا راش نده ب خونت  اگ دوس داشتی بچه دومت پسر بود میرفتی رکتر رژیم میگرفتی ...

نه برام مهم نیس چی باشه.عزت و ذلت دست خداست.اون احمق فکر میکنه اگه من پسر دار بشم حالا چه قیامتی میشه.اما طرز فکر من این نیس.

اره خاک بر سرم کنن که مثه احمقا از همون روز اول که عقد بسته بودم از سره بی کسی فک میکردم مثه خواهرمه ...

میدونی مشکل یکی مثل تو ومن چیه اینه که به همه خیلی خوبی میکنیم توسختیاشون کنارشونیم وتوجه میکنیم واین انتظارم داریم که اونام با ماها اینجوری باشن که صد سالم نمیشن،منم خودم مادرم نیست هر کدوم از زن داداشام زایمان کرده خدا خودش شاهده یه هفته باهاشون تو بیمارستان موندم و کمکشون کردم،حتی زن بابام وقتی بچه ش سقط شد رفتم موندم پیشش ،ولی توی حاملگیم خودمو بی کس تر از هرچی آدمه میبینم نکردن یه تعارف الکی هم بکنن،ولی خدا خیلی بزرگ این نیز بگذرد اما من دیگه آدم شدم که دیگه برا کسی بسوزم آدم حسابم کنه نه با کلفت اشتباهم بگیرن این  عبرتیه که من گرفتم.

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28
چون بچه ی اولم تو عقد بستگی بود و پنهان کردم تا حدودا 4ماهگیم.اخرشم خودم نگفتم خودشون فهمیدن حامله ا ...

حالا شما نیت خوبی داشتی، ولی به مادربزرگ و پدربزرگ بچه خبر بارداری می‌دادین کافی بود. بازم ناراحت نباش ازش، بالاخره شوهرت با خواهرش قطع رابطه که نمی‌کنه، شمام نذار کدورت ادامه پیدا کنه، جواب زنگ یا پیامشو بده. از این به بعدم مثل خودش رفتار کن، زیاد کمک نکن که پس‌فردا جواب خوبی‌هاتو نداد ناراحت بشی

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

به نظر خودت هم بی تقصیر نیستی

خیلی زیر ذره بین گذاشتیش

اونجا که پیام گلایهتو جواب نداده به نظرم خیلی عاقله

احتمالا اینکه حاملگی دومش از حسودی تو بوده می تونه هذیان ذهنت باشه قابل اثبات نیست

اینکه بهت گفته اشتباه کردی باردار شدیمیتونه تجربه خودش باشه که بچه دوم سخت بوده نه حسودی

امیدوارم دخترت سالم دنیا بیاد و خوشبخت بشه حالا خوشگل با زشت خیلی هم مهم نیست مهمحس اون بچه است که خوشبختی باشه با هر قیافه ای

استارتر چقدر درگیر این مسائلی خوشگلی و‌زشتی و جنسیت بچه که دست خودت نبوده😑 بنظرم شما داری از دیدگ ...

برامن مهم نیس.برا اون مهمه.چون سرکوفت شنید و کلا فامبلاشون خیلی سطح فکریشون پایینه فک میکنن حالا خوشگلی و این حرفا ملاکه.واسه همین هربار جوری رفتار کردن و حرفایی زدن که حسادت خواهرشوهرمو بد تر کرد.منم مشکلی ندارم الان.الحمدالله با کلی ویار از پس خودم براومدم و حتی خونه تکونی عیدمم کردم هفته پیش.

اما ناراحتم از اینکه تو تمام مشکلاتش پشتش بودم کمکش کردم و اون الان میدونه من کسیو ندارم.نه مادرم پیشمه نه خواهری دارم.با خودش نمیگه شاید کمکی بخواد یه زنگ بزنم بهش بپرسم ببینم کمک لازم نداره.نمیخواد غذایی درست کنم یا چمیدونم جارویی بزنم براش؟من ناراحتم که چرا علنی داره حسادت و  دشمنی میکنه اما توقع داره من ناراحت نشم

یعنی الان جوابشو بدم و وقتی اومد رفتارم سرد باشه؟خب اون سریع به روم میاره میگه چرا سرد شدی چرا رفت و ...

نه همونجور که اون جواب پیام تورو نداد توهم جواب نده.با هرکسی باید مثل خودش رفتار کرد.به روت اورد توهم به روش ببار.ولی ادامه دارش نکن.کلا زیاد باهاش قاطی نشو.معلومه ذاتش بدجنسه و ادم حسودیه

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
والا هر چی خوندم بدیه دو طرفه بود خودت بش میگی بم سر نمیزنی وقتی سربزنه دعوت کنه نمیری سونو دادی میگ ...

اون شبی که گفتم بهم سر بزن 4ماه از بارداریم گذشته بود.نوشتم اون بالا.... تو این 4ماه اصلا زنگمم نزد حالمو بپرسه.وقتیم بهش گفتم باز به روی خودش نیاورد.خواهر الان من هفته دیگه میرم تو 7ماه.یعنی این وسط 3ماه از اون حرفم گذشته تازه طرف یکی دوهفتس پیام میده که امشب بیا اینجا یا من فردا میام و فلان...

میدونی مشکل یکی مثل تو ومن چیه اینه که به همه خیلی خوبی میکنیم توسختیاشون کنارشونیم وتوجه میکنیم وای ...

منم فقط دوست داشتم یه تارفم که شده بزنه.به حرمت نون و نمکایی که باهم خوردیم و خوبی هام.از همین ناراحتم.عب نداره خدا بزرگه

حالا شما نیت خوبی داشتی، ولی به مادربزرگ و پدربزرگ بچه خبر بارداری می‌دادین کافی بود. بازم ناراحت نب ...

اره شاید بهتر باشه همبنجوری رفتار کنم....اشتباه از خودمه که بیش از حد دلسوزم

به نظر خودت هم بی تقصیر نیستی خیلی زیر ذره بین گذاشتیش اونجا که پیام گلایهتو جواب نداده به نظ ...

وااااقعا اگه به یه نفر با کلی شوق بگی من باردارم و همون لحظه بگه خیلی اشتباه کردی و یه مبارکت باشه از دهنش درنیاد ناراحت نمیشی؟؟؟ ایول جنبه ات خیلی بالاست آبجی! میدونی اون چه زمان حامله سد؟وقتیکه شوهرش 2تا 2تا دختر میاورد تو خونش.عرق میخورد....و........ خودشم به فکر طلاق بود.بارداری اون اشتباه محض بود.اما من اون زمان کلی خوشحال شدم و گفتم قدمش خیر باشه و مبارکه و فلان. الان خودش پشیمونه از بچه دار سدنش چون شوهرش بدتر شده.منم میتونستم تو ذوقش بزنم بگم چرا حامله شدی.که البته درستم بود حرفم اما نگفتم.چون بچه رو خدا میده.اونم به هرکس که صلاح باشه.

حالا من شوهرم نه دختر بازه نه عرق خوره نه هییییچ مشکل دیگه.فاصله بین بچه هامم 3سال و نیم بود.پس از هرنظر حاملگیم بی عیب بود.اگرم اشتباه کرده بودم میتونست اول بگه مبارکت باشه اما کاش بیشتر فک میکردی یا کاش الان حامله نمیشدی...

حرف داریم تا حرف...