2777
2789
عنوان

دستپخت

109 بازدید | 12 پست

ببخشید خانما من یه راهنمایی میخواستم من هم خودم هم همسرم شاغلیم،من عصرا ساعت۶یا۶،۳۰ میرسم خونه،بعضی روزا احساس میکنم خیلی خستم و غذایی که درست میکنم خوب نمیشه،از اون طرف هم همیشه همسرم هوامو داره ولی خوب احساس میکنم بعضی وقتا اصلا از غذا راضی نیست ،یکی دو بار هم میگفت سر کار همکاراش باهاش شوخی کردن به خاطر غذاش ،دستپختم به طور کلی بد نیست ولی نمیدونم چی کار کنم؟که هم بتونم خورشت و اینا درست کنم هم خوب در بیاد؟

بنظرم خیلی حیفه که غذا بد درست بشه هم مواد غذایی از بین میره هم غذا مریضتون میکنه اگه بخورین اگرم نخورین که کلی اسرافه،یه نیم ساعت یه ساعت دل به غذا بدی خوب درمیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم خیلی حیفه که غذا بد درست بشه هم مواد غذایی از بین میره هم غذا مریضتون میکنه اگه بخورین اگرم نخ ...

اخه بحث یک ساعت نیست که،مثلا بخوای خورشت قیمه درست کنی ،۳تا ۴ ساعت زمان میخواد بالخره باید حواسم به غذا باشه هی بهش سر بزنم

عزیزم اگر آرامپز داری بزار تو آرامپز بپزه که هم بتونی استراحت کنی هم اینکه غذات خوب جابیافته

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

در ضمن پیاز داغ رو همیشه اماده داشته باش که وقتت برای اینکار صرف نشه

تو وقتهایی تعطیلی باید اینکارات رو جلو بندازی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
در ضمن پیاز داغ رو همیشه اماده داشته باش که وقتت برای اینکار صرف نشه تو وقتهایی تعطیلی باید اینکارا ...

میشه دستور خورشت قیمه با قیمه بادمجون خیلی خفن باشه برم بذارین

ببین من اندازه لپه و گوشت و نمیگم بهت خودت اندازش رو برای خودتون استفاده کن

پیاز داغ میکنی توش زردچوبه بریز گوشتت رو که یخش باز شده تو پیاز تفت بده(من لپه هام رو تفت نمیدم چون سفت دوست نداریم ولی اگر شما دوست دارین لپتون سفت باشه یکم تو روغن پیاز داغت تفت بده رب رو هم جدا تفت میدم از اول نمیریزم بخاطر همون سفتی لپه)

تو این مواد همون موقع تفت ادویه کاری فلفل سیاه خیلی خیلی کم جوز هندی میریزم یکم که با هم تفت خوردن و مواد به خورد هم رفتن آب میریزم تا جوش بیاد( آب رو به اندازه بریز لپه و گوشت با هم پختشون حدود دو ساعت میشه زیاد اب بریزی بخاطر اینکه جا بیافته مجبوری آخرش و زیاد کنی ولی بازم خوب جا نیافته )و درش و میزارم تا بپزه

برای ترشیش هم اگر اون قسمتهای سیاه لیمو خشک رو جدا کنی بریز و پوست و تخم هاش رو جدا کنی بهتره

وقتی همه ی موادت پخته شد رب و نمک رو میریزم و دوباره یکم از هر کدوم فلفل و زعفرون و ادویه کاری میریزم

در ضمن من چوب دارچین هم از اول میندازم تو خورشت و آخر کار برمیدارم

برای بادمجون هم زمانی بادمجون رو بریز تو خورشت که برنجت رو دم میکنی و آب خورشت یکم رو بادمجون رو بگیره خشک نشده باشه اون جوری هم له نمیشه هم کامل میپزه

برای سرخ کردن بادمجون هم شکمش رو قاچ بده که داخلش هم نرم بشه

و بادمجونی انتخاب کن که نرم باشه اصطلاحا قدیمیا میگن مثل دنبه باشه اگر تخم هم داشته باشه مهم نیست فقط تند نباشه

میشه دستور خورشت قیمه با قیمه بادمجون خیلی خفن باشه برم بذارین

یکی از چیزهایی که مامانبزرگ من یادم داده بودن این بود که از همه ی ادویه ها استفاده کنم

هم اول غذا بریزم هم آخرش که یک قل بزنه باهاش و طعمش چند برابر بشه

ممنون عزیزم

موفق باشی عزیزم