2777
2789
عنوان

حذف عینک بدون عمل لازک

20762 بازدید | 32 پست

سلام دوستان

یه سوالی دارم یه چن وقته یه قطره ای به اسم قطره چشمی توتیا تو طب سنتی و اسلامی واسه بیماری های چشمی تبلیغ میشه که با استفاده از این حتی میشه عینک رو هم بدون عمل کنار گذاشت میخواستم بدونم کسی استفاده کرده تاحالا؟چقد قابل اعتماده؟اگه خوب شد چشممون بعد قطع مصرفش دیگه شماره چشم برنمی گرده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک نکنم بابا اینا حرفه چشمی که ضعیفه بدون عمل نمیشه خوب ببینه من عمل کردم سه ساله خوبه الان ...شماره چشمم ۶ بودولی ذره بینی نبود

دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من
واقعا سرمه خوب میکنه چشمو؟شماره چشمو از بین میبره؟

نه بابا مگه همچین چیزی امکان داره پس همه ملت میرفتن میزدن دیگه عینک نمیزدن مگه سرمه چیکار میکنه چشم تا عمل نشه خوب نمیبینه

دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من
فک نکنم بابا اینا حرفه چشمی که ضعیفه بدون عمل نمیشه خوب ببینه من عمل کردم سه ساله خوبه الان ...شماره ...

نمیدونم منم شک دارم میخوام بدونم واقعا کسی استفاده کرده که توی طولانی مدت جواب گرفته باشه

فک نکنم بابا اینا حرفه چشمی که ضعیفه بدون عمل نمیشه خوب ببینه من عمل کردم سه ساله خوبه الان ...شماره ...

من ی ماهه عمل کردم گاهی حس می کنم چشمم تاره، با گوشی زیاد کار می کنم، به نظرت چشمم ده ده میشه؟ 

من ی ماهه عمل کردم گاهی حس می کنم چشمم تاره، با گوشی زیاد کار می کنم، به نظرت چشمم ده ده میشه؟  

به من گفت خیلی خیلی کم از گوشی استفاده کن احتمالا مال گوشیه حالا یه مدتم میشه تا جا بیفته و عادی بشه

والا خواهر منم تازه عمل کرده اونم همین حسو داره دکترش گفته ۳ تا ۶ ماه طول میکشه تا کامل خوب بشی

کلا این طب اسلامی و سنتی رو اصلا قبول ندارم

من تو خیلی چیزا جواب گرفتم از طب اسلامی و سنتی، اما خب برای قبل واقعه است یا همون پیشگیری، درمان هم طولانی مدت جواب می ده اما چشمی که ضعیفه قرنیش تغییر شکل داده که فقط با عمل درست میشه