2777
2789
الانم داره غر میزنه بیچاره یاخوابه،نکنه یهو یادم افتاد

بخدا تازه خوابید تا الان غر میزد همش به دخترم مخصوصا میگه خیلی شلوغ می‌کنه بیچاره دختر دوسالم تا تکون می‌ره این شروع می‌کنه به غر زدن منم هیچی نمیگم ولی ازتو بدنم داغ میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ساعت ده ۱۱ رفتم فک کنم....۲ پاشدم یه تست زدم سر ۵ ۶ نین خط انداخت.‌..دوروزه از پریودم میگذره

پس احتمالا مثبته، مبارکه  

بازم فردا صبح بذار ۵،۶ ساعت بگذره از قبلی، بزن

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
مرسی دوستی 😍 میرم ازمایش 

امیدوارم بیای خبر خوش بدی  

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
والا ساعت ده ۱۱ رفتم فک کنم....۲ پاشدم یه تست زدم سر ۵ ۶ نین خط انداخت.‌..دوروزه از پریودم میگذره

مبارکه مثبته واسه راحتی الان برو دستشویی و ساعت ۸ صبح به بعد بی بی بزن ۴ ساعت باید از ادرار قبلی گذشته باشه و ادرار بعدی با اب پر نشده باشه

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
دیگه تا ۷ ۸ نمیرم‌دستشویی که بزنم 😍

👌👌♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
عزیزم جوابم مثبت شد....۶۰۰ تیترم😍

خداروشکر  

مبارک باشه 

واقعا خوشحال شدم  

تا میتونی استراحت کن، برای چیزی حرص نخور، حسابی هم خودتو تقویت کن تا یه مامان پرانرژی باشی