سلام خانما کسی سقط با شیاف تو هفته ۵ یا ۶ انجام داده؟ من دیروز عصر شیاف کردم حدود ۷ یا ۸ دردم شروع شد شدیدع شدید بود بعد خونریزی یه چیزای اندازه جیگر دفع کردم اولش خونریزیم کم بود ولی امروز بیشتر شده تا چن روز طبیعیه و این ک باید حتما لخته باشه؟ و این ک جنین ب نظرتون سقط شده الان یا هنو هس
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سقط شده فقط ممکنه بقایا داشته باشی که با سونو واژینال معلوم میشه من سقط کردم یه تیکه تو بیمارستان بقایا داشتم که گفتن بالا پایین بپر دفع بشه انقد بالا پایین کردم از پله تا کامل دفع شد
اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم
به احتمال زیاد دفع شده عزیزم ولی لازم حتما حتما یه سونو بروووو حتما حتما!چون اگه بقایاش بمونه عوارض خیلی زیادی برات داره...و کسی که بخواد بعدا باردار شه براش مشکل پیش میاد