2777
2789
عنوان

دوست پسرم برگشت😕

540 بازدید | 27 پست

من یه ماه پیش با دوس پسرم که خواستگارم هم بود  و مدام هدیه و گل میگرفت میلیاردر بود و خوش قیافه هم بود کات کردم

دلیل کات کردنم این بود که حس میکردم دنیاهامون متفاوته و درکم نمیکرد حرفی برا گفتن باهاش نداشتم

و اینکه شیطون بود ی بار تو اینستا با پیج فیک امتحانش کردم ایدی تل  داد گفت بیا اونجا بعد ک ب روش اوردم گف  من فقط میخواستم ببینم کیه ولی باور نکردم.

کلا دروغ زیاد میگف‌.حتی سر بی اهمیت ترین و کوچیکترین مسائل

یکم هم هیز بود 😐 ینی بعضی وقتا ب دخترای دیگ‌ نگاه میکرد

امروز زنگ زد گف دلش تنگ شده ازم خواست ک برگردم .گف هیچکی مث تو نمیشه و از این چیزا...گف تو این مدت افسرده شده بود( دوستم که زن داداششه هم گفته بود ک بعد کاتمون مث همیشه نبود) خلاصه بهش گفتم فک میکنم تا فردا بهت میگم

چیکار کنم؟؟؟؟؟ 😔😔😔😔

برگشتنم اشتباهه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خریت محضه ببخشید

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

آره بابا اشتباهه من قبلا هم تاپیکت و دیدم تو کار درستی کردی جدا شدی همه چیز که پول نیست عاخه

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   

اشتباه.محض#  

هرکی.گف.دوست.دارم.دار# ع؟؟؟؟؟؟؟؟

ساده.نباشیم#  

سادگی.همجناسامو.میبین# م دلم میسورع خلییی😩

میشه برای حل مشکلاتم 5 تا صلوات مهمونم کنی؟💚     وزن شروع70 وزن جدید55  وزن هدف 50  قد157.#من_میتوانم💪💪
چرا:(

بنظرم میتونی یه فرصت دیگه بش بدی گلم

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 
اره خیلی اشتباهه

افسردگی گرفتم😢😢😭😭

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم