بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از دوست پدرم که همسن پدرم بود تاااااااااا غریبه که عکسای بدنشو میفرستاد.
تنها گیرت اورده آشغال
چیا دیگه بهت گفت
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
چه بیشعوره. میتونی عزلش کنی و پولتو پس بگیری. تو قراردادتون هم هست
اما مگه پول رو پس میده؟؟؟
تهدیدش باید کنه بشکایت
بگه به دادگاه انتظامی کانون شکایتت رو میکنم
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
اما مگه پول رو پس میده؟؟؟ تهدیدش باید کنه بشکایت بگه به دادگاه انتظامی کانون شکایتت رو میکنم
نه تهدید فایده نداره .یادتون نرخ وکیله و همه ی راه ها و چاه ها رو بلده. معمولا تو قرارداد نوشته که اگه از وکیل راصی نیستن میتونن عزلش کنن و درصدی پولشون رو پس بگیرن.
همیشه باید قبل از امضاء کردن یه قرارداد باید کامل تمام ماده ها و خوند
تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
نمیشه قرارداد دستم نیست نصف پولو گرفت که بیاد قرار دادببنده ریختم حسابش تو شهر خودم نیست
اصلا قراری بینتون نوشته شده؟؟؟