2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من چله یاسین دارم از اول رجب شروع میشه تو ترام گروه دارم اگه دوست داری بگو ادت کنم

اقا جان به خدا غریب شده ایم پسرفاطمه,هرکی از راه میرسه توی سرمون میزنه,کسی که اقاش بالا سرش نباشه توی سرش میزنن,قربانت شوم حجه بن الحسن
عزیزم من چله یاسین دارم از اول رجب شروع میشه تو ترام گروه دارم اگه دوست داری بگو ادت کنم

شما حاجت گرفتید 

حالم اونجوریه که نامجو میگه : جهانِ مرا مِه گرفته سرتاسر ...
شما حاجت گرفتید 

بله اگه با خلوص نیت بخونی حاجت میده

اقا جان به خدا غریب شده ایم پسرفاطمه,هرکی از راه میرسه توی سرمون میزنه,کسی که اقاش بالا سرش نباشه توی سرش میزنن,قربانت شوم حجه بن الحسن
من چله یس گرفتم  ولی حاجتمو دیر گرفتم ی سال خوندم هرروز ی دونه خرچی ب صلاحت باشه پیش مباد ...

انشالله ک هرچی ب صلاح هممون هست برامون پیش بیاد 

و هممون حاجت روا بشیم ب حق فاطمه زهرا

حالم اونجوریه که نامجو میگه : جهانِ مرا مِه گرفته سرتاسر ...

بله...من...حس می کنم ازدواجم...و موفقیتم توی دانشگاه از مبادرت به تلاوت این سوره ی کریمه اس...چندبار چله ی شبانه برداشته بودم...از لطف خداوند و آیاتش ناامید نباش...حاجت روا باشی دوستم😊

هرچه تبر زدند مرا...زخم نشد جوانه شد