2789
عنوان

من فقط موندم این دختره چیکار کرده خدا همچین مردی رو گداسته سرراهش + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 56066 بازدید | 293 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه تاپیکت پربازدید بشه به لطفت فالووراشم زیاد میشن😊😊😊😊

همسرت وظیفه نداره کمبود ها و عقده های مالی و عاطفی که خونه پدرت داشتی رو جبران کنه با کمک هم زندگیتون رو بسازید😉💪یه بارم مارو تو پارتی گرفتن به سرهنگه گفتم من سرایدار اینجام خودم باهاتون تماس گرفتم تیپمو نگاه کرد گفت اینو آزادش کنید کلی هم ازم تشکر کرد☺
اینقدر پول مهمه یعنی؟!

هست دیگه 

همینجارو نگا کن ی عالمه ادم هستن ک مادر نمیشن پول دوا درمونشم ندارن یا ی عالمه ادم ک ب خاطر اینکه پول ندارن نمیتونن جدا بشن دارن خفت رو تحمل میکنن یا ی عالمه دیگه ک زیر بار قرض دارن له میشن و زندگیشون از بین میره

ی بیمار روانی رو بستن ک خودکشی نکنه  تو اتاق بغلیی بیمار سرطانی داره برای زنده موندن التماس میکنه     زندگی همینه همین قدر مزخرف خدا یکی 
عوضیا میان همه چیشون تو چشم ملت میکنن حتی از میز غدا هم عکس گذاشته نمیگه نصف مردم الان ندارن

یه روز خودتو تصور کن که جای اون باشی 

من که نمیتونم

به شوهرم بگم بیا عکس بگیریم، ده تا یست تا سی تا عکس که یکیشو بذاریم اینستاگرام

دوباره سر شام بیا عکس بگیریم دوباره ده تا عکس 

برم آرایشگاه که عکس بگیرم

لباس بپوشم که عکس بگیرم 

شوهر کنم، عروس بشم که عکسمو بذارم اینستا 

پس کی ازون لحظه ها لذت ببرم؟! 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

😶😶😶

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

وا😐بالاخره ادم های پولدارم ازدواج میکنن دیگه😕

بله ولی اینکه طرف هم مرد اینطور عاشقش باشه هم خوش تیپ انقدر دست ودلباز کم به ما یاد دادن خدا به یه نفر همه چیز نمیده دیکه تو اعتقاداتمون شک کردیم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بابا، مگه شما سریال مانکنو ندیدید؟

اینا همش نمایشه، واسه جذب فالوور

وگرنه پسرو چه به این چیزا، اونم به این مفصلی

هر چند خوشبختی همه آرزوی منه

اما انقدر هم ساده نباشیم، اینا همش شوئه

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

ما خاورمیانه ای ها همیشه اینجوریم. نمی گیم خدا به اون دادی شکر مبارکش باشه. قدرتش رو داری به ماهم بده. می شینیم حسرت زندگی این و اون میخوریم. بعضی هام خدا سرداده بهشون تو زندگی دیگرون باشه. شمام اخلاقتو درست کن دست از حسادت بردار درست شه وضعت. دل پاک بودن بزرگترین راه باز شدن گره هاست. خوب خواستن برا مردم باعث میشه برا خود ادمم خیر پیش بیاد. حسادت نعمت های ادمو رو کم می کنه

مائیم که از باده بی جام خوشیم/ هرصبح منوریم و هر شام خوشیم/ گویند سرانجام ندارید شما/ مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم