2777
2789
اوری خاهرای شما ام خیلی ازین چیزای دست ساز درست میکنن درسته؟ ازین عروسک خمیریام تو کارشون هست؟؟ اگ ...

آره میپرسم بهت میگم 😚

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
اوری خاهرای شما ام خیلی ازین چیزای دست ساز درست میکنن درسته؟ ازین عروسک خمیریام تو کارشون هست؟؟ اگ ...

خواهرم میگه : 

سلام
بخاطر اینه که خمیرش آب داره یا اینکه گلیسیرین و وازلینش بیش از حده یا کمه ...
ازش بپرس ببین کدومشو اینجوری درست کرده

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم میگه :  سلام بخاطر اینه که خمیرش آب داره یا اینکه گلیسیرین و وازلینش بیش از حده یا کمه ...

بگو سلام به روی ماهت😁

والا من یه لیوان ارد میزنم ی لیوان چسب چوب

کلیسیرین ۱ قاشق، وازلین یکی دوتا بند انگشت

کمه یا زیاد؟؟😕 لیوانم یکم کوچیک تر ازین لیوان گرداس

بگو سلام به روی ماهت😁 والا من یه لیوان ارد میزنم ی لیوان چسب چوب کلیسیرین ۱ قاشق، وازلین یکی دوتا ...

وازلین به اندازه یه ق چایخوری بریز 

آرد ذرت منظورته ، درسته ؟ 

و اینکه چسب چوب "شمال" سعی کن بخر

وازلین به اندازه یه ق چایخوری بریز  آرد ذرت منظورته ، درسته ؟  و اینکه چسب چوب "شمال" سع ...

اها پس من کم میزنم فکر کنم

اره دیگه همون نشاسته ذرت منظورمه

چسب چوب مشهد گرفتم ،خوب نیس؟شمال تموم کرده بود،ولی اینم بی رنگ میشه 

اها پس من کم میزنم فکر کنم اره دیگه همون نشاسته ذرت منظورمه چسب چوب مشهد گرفتم ،خوب نیس؟شمال تموم ...

شمال عالیه . باعث ترک هم نمیشه

جدی؟ ینی دیگه مشکلم حل میشه؟ خدا خیرت بده میرم شمال میگیرم پس

بله ... به گفته‌های قبلیم هم توجه کن

وای خیلی قشنگهههه  خودت درست میکنی؟؟؟😱😱 بابا هنرمندی هستی واسه خودت رو نمیکنیاااا

اره خخخ مرسی

واقعا خوبه همه جاش؟

توروخدا نظر واقعیتو بگو میخام بدونم ایراداش چیه رفع کنم

تازه بیس روزه زدم تو این کار😂اینترنتی یاد گرفتم برا همین خوب قلقشو بلد نیستم، کارای بیرون خیلی فرق داره، این مثلا

اره خخخ مرسی واقعا خوبه همه جاش؟ توروخدا نظر واقعیتو بگو میخام بدونم ایراداش چیه رفع کنم تازه بیس ...

اینم تو درست کردی؟

نه واقعا ایرادی نداره 

پول دادی واسه آموزش یا تو اینترنت سرچ کردی؟🤔

منم انقدر دوست دارم ازاین چیزا یاد بگیرم ولی وقتشو ندارم که

واقعا هنر داری حیفه حتما استفاده کن هی چیزای بیشتر یاد بگیر هم واسه روحیه خودت خوبه هم درآمدزایی داره

اینم تو درست کردی؟ نه واقعا ایرادی نداره  پول دادی واسه آموزش یا تو اینترنت سرچ کردی؟🤔 منم ...

نه این اخریه تو اینترنت بود،

من ازین فیلمایی ک تو اینترنته یاد گرفتم، 

نمیدونم چرا عکسای تو اینترنت این قدز خوشگله ولی مال من زیاد خوب نمیشه،ایرادشو نمیدونم...

تو نمیدونی ؟؟؟