2777
2789

دخترم ۱۴ روزشه اولا بعد هر بار شیر خوردن شکمش کار میکرد..ولی الان چند روزه یک یا دوبار در روز پی پی میکنه..امروز فقط صب دفع داشته..بعضی وقتام شیر ک میدم از از بینی و دهانش بالا میاد ..نمیدونم طبیعیه یا نه؟؟؟

یه کوچولو کره آب کن با آب جوشیده بده بهش

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍

رفلاکس داره احتمالا.کم کارکردنشم از اونه

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا باید بعد از هر بار شیر دهی تا نیم ساعت با شیب ۴۵ درجه نگه داری تا آروغ بزنه و شیر بالا نیاره ،خدای نکرده ممکنه شیر بره تو ریه‌اش و عفونت کنه ،پس خیلی مواظب باش

اگه شیر خودت رو فقط میخوره حتما دو تا سینه رو بهش بده ، و یکبار هم بدوش ببین چند سی سی میشه ،اگه شیرت خوب باشه و مدفوع بچه سفت نباشه هیچ مشکلی نیست، اما اگه شیرت کم باشه مدفوع کم نشانه گرسنگی بچه‌است

دفعش اشکال نداره طبیعیه. حتا دو سه روز هم کار نکنه عب نداره. دکتر گفت. اما اگ شیر از بینی ش میزنه ب ...

اره..شیر میزته بیرون...بعضی وقتام حالت پنیری از دهانش میاد..هم من هم شوهرم خیلی میترسیم نصف شبم ک شیر بوم بهش ختما شوهرم اروغشو میگیره..

رفلاکس درمانش چیه..من اروغشو میگیرم توی طول روز شاید دوسه دفعه اینجوری بشه..الان ی بار صب بالا اورد ...

اغلب نوزادان رفلاکس دارن .۶ماه ب بالا دیگ خوب میشن .شیر ک بهش میدی قسمت سرش بالاتر باشه نسبت ب بدنش .شیر کم بش بده اروغشو بگیر بعد دوباره بده .

اگ ذهنتون رو اصلاح کنین✔مابقی زندگیتون سر جاش قرار خواهد گرف.
عزیزم اینکار برای نوزاد میتونه خطرناک باشه ،بچه بالای شش ماه میشه این تجویز رو کرد

مقدار خیلی کمش در حد چهار پنج قطره ضرر ندارد

من به هردوتا بچه ام دادم

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍
اره..شیر میزته بیرون...بعضی وقتام حالت پنیری از دهانش میاد..هم من هم شوهرم خیلی میترسیم نصف شبم ک شی ...

حتما ببر دکتر اگه رفلاکس باشه دارو میده. زیر سرش ی بالش بزار یکم شیب دار باشه سرش بالا باشه. آروغ شم بگیر.  حالت پنیری اگه همیشه نباشه بعضی وقتا اشکال نداره. من تجربه داشتم.

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ......
حتما ببر دکتر اگه رفلاکس باشه دارو میده. زیر سرش ی بالش بزار یکم شیب دار باشه سرش بالا باشه. آروغ شم ...

میگم ..کلا توی روز شاید یک بار یا دوبار شیر بالا بیاره..بعضی وقتا با این که اروغ میزنه شیرم بالا میاره ..