2777
2789
عنوان

نت ساعتی گرفتم توروخدابیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 69 پست
تاحالا اصللللا سونو نرفتییی

اره واسه صداقلبش یه بار.یه بارم ان تی .همه چیم خوب بود.ازوقتی حالت تهوع ودلدردام رفع شدن دلم شورمیزنه

طرف صحبت من استارترهست.پس تحمل نظرمخالف نداری شلوارتوبکش روسرت وخف.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان که زوده از هفته بیست حسش میکنی...آره بهداشت برو...ببخشید ولی چرا شوهرت نمیزاره بری سونو؟؟

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
دقیقا کی گفته سونو بده😕یا عجبا هر چیزی قاعده خودش داره تورو خدا  الکی شوهر هاتون دخالت ندین 😐 ...

سر بچه اول منم مادر شوهرم ميگفت بده نريد غربال گري هم نذاشت بريم من هفت ماهم بود فهميدم بچم دختره😂

عادت ندارم درد دلم را به همه کس بگویم پس خاکش میکنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی......

به شوهرت بگو سونو امواج صوتیه نه اشعه هیچ ضرری هم نداره

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎
فکرکنم بری پیش متخصص زنان بدون سونو بتونه صدای قلبشو بشنوه

نه میشه من خودم هر ماه بهداشت میرفتم هر دوهفته هم دکتر

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭