2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا.منم امروز گفتم چرا مردم انقد مرتب و خوشگلن،من اصلا به خودم نمیرسم،لباسای تکراری،کارای تکراری،چرا این شکلی شدیم.حس میکنم دلم دیگه شور و شوق نسبت به هیچی نداره.یا بقیه خیلی به خودشون میرسن؟نمیدونم والا.

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک

کلا تو دوران دبیرستان همیشه شاگرد اول بودم زمانی که کنکور دادم بار اول رتبه ام بد نشد اما مشاور خوب برای انتخاب رشته نداشتم و متاسفانه رشته زیست شناسی خوندم با اینکه دوران دانشجویی هم دوبار رتبه شدم ولی با توجه به اینکه آینده شغلی نداشت ادامه ندادم و بعد از گرفتن لیسانس ازدواج کردم 

پول خواهرم.وقتی باشه کلاس هنری میری.لباس جدید.باشگاه برا تیپت.دکتر خوب برا پوستت.آرایشگاه برا مدل مو.رنگ مو.انواع چیزای دیگه.

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

سال اول ازدواج کنکور ارشد دادم قبول شدم ولی انتخاب رشته نکردم به همون دلیل بازار کار از طرفی همسرم هم دانشجو بود و نمی رسید هزینه بده سال دوم ازدواجم ی دوره کوتاه خیاطی رفتم و سال سوم با موسسه قلمچی یکسال همکاری کردم و بعد باردار شدم و ادامه ندادم 

ببخشید عزیزم برای تقویت رحم چه ماده غذایی خاصی تاثیر داره؟

کلا ماده غذایی با طبع گرم

واسه صبحانه پیازو با روغن گوسفند سرخ کن بعد بهش تخم مرغ اضافه کن خیلی خوبه.

سیاهدونه و عسل و گلاب هم خوبه

متخصص تغذیه هستم😊                                         پیج من در اینستاگرام: green1diet@

طبیعتا دو سه سال هم گیر بچه بودم و فرصت شغلی خوب فقط یکی بود که تایمش برای یک مادر مناسب نبود تا 3 بعدازظهر بود پارسال یک دوره تربیت مربی کودک شرکت کردم اما نتونستم کار پیدا کنم 

کلا ماده غذایی با طبع گرم واسه صبحانه پیازو با روغن گوسفند سرخ کن بعد بهش تخم مرغ اضافه کن خیلی خوب ...

خیل ممنونم از راهنماییتون🌸🌸🌸

کاربری متعلق به دو نفر می باشد و واگذار شده

الان خیلی دلزده و خسته شدم احساس میکنم دچار روزمرگی شدم پیش خودم میگم از اول کنکور بدم دوباره میگم از سنم گذشته یکبار میگم ارشد بدم و باز میگم خوبه مهارت یاد بگیرم و وارد بازار کار بشم مثلا نسخه خوانی یا دستیاری دندانپزشک یا حتی برم احیا و کراتین مو یاد بگیرم