الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا.منم امروز گفتم چرا مردم انقد مرتب و خوشگلن،من اصلا به خودم نمیرسم،لباسای تکراری،کارای تکراری،چرا این شکلی شدیم.حس میکنم دلم دیگه شور و شوق نسبت به هیچی نداره.یا بقیه خیلی به خودشون میرسن؟نمیدونم والا.
سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک
کلا تو دوران دبیرستان همیشه شاگرد اول بودم زمانی که کنکور دادم بار اول رتبه ام بد نشد اما مشاور خوب برای انتخاب رشته نداشتم و متاسفانه رشته زیست شناسی خوندم با اینکه دوران دانشجویی هم دوبار رتبه شدم ولی با توجه به اینکه آینده شغلی نداشت ادامه ندادم و بعد از گرفتن لیسانس ازدواج کردم
سال اول ازدواج کنکور ارشد دادم قبول شدم ولی انتخاب رشته نکردم به همون دلیل بازار کار از طرفی همسرم هم دانشجو بود و نمی رسید هزینه بده سال دوم ازدواجم ی دوره کوتاه خیاطی رفتم و سال سوم با موسسه قلمچی یکسال همکاری کردم و بعد باردار شدم و ادامه ندادم
طبیعتا دو سه سال هم گیر بچه بودم و فرصت شغلی خوب فقط یکی بود که تایمش برای یک مادر مناسب نبود تا 3 بعدازظهر بود پارسال یک دوره تربیت مربی کودک شرکت کردم اما نتونستم کار پیدا کنم
الان خیلی دلزده و خسته شدم احساس میکنم دچار روزمرگی شدم پیش خودم میگم از اول کنکور بدم دوباره میگم از سنم گذشته یکبار میگم ارشد بدم و باز میگم خوبه مهارت یاد بگیرم و وارد بازار کار بشم مثلا نسخه خوانی یا دستیاری دندانپزشک یا حتی برم احیا و کراتین مو یاد بگیرم