2777
2789
عنوان

امروز دادگاه طلاق بود سرم کلاه گزاشتن😔😖😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم. خوبی؟ تو راهیت چطوره؟ شوهرت چی شد؟ حالت بهتره؟

سلام عزیزم. ممنون 

شوهرم که هنوز مراحل باید طی بشه اونجاست

تو راهی هم که وضعیتو دیده آرومه 

خودمم هنگم قاطی کردم‌

این دوتا فسقل هم که فقط بشور بساب و خورد خواراک میخوان و بیقرارن 

خدا به کافرش هم روز منو نصیب نکنه 

دیونه شدم 

سلام عزیزم. ممنون  شوهرم که هنوز مراحل باید طی بشه اونجاست تو راهی هم که وضعیتو دیده آرومه&nb ...

آخی عزیزم دلتنگ باباشون هستن حتما.

خدا بهت صبر بده و خودش کمکت کنه.

این روزا هم میگذره.

تو یه زن قوی هستی 😎💪

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒 زیر تریلی نرفته بود که نجات بده حق شرعی و قانونیشه

اره ولی این حق شرعی و قانونی اون مرد رو سرویس میکنه!

بی ادب منم. بی تربیته منم مردم فهمیدید؟ من. آدم بده منم                  شما همه خوبید... :)
اره ولی این حق شرعی و قانونی اون مرد رو سرویس میکنه!

اون مرد میتونه در حد توانش مهر کنه بعدشم مردی که ادم باشه و قدر زنشو بدونه هیچوقت سر از دادگاه درنمیاره

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
آخی عزیزم دلتنگ باباشون هستن حتما. خدا بهت صبر بده و خودش کمکت کنه. این روزا هم میگذره. تو یه زن ...

گرینچ جونم دیگه قوی نیستم فقط دارم گریه میکنم طفلی این توراهی فقط کارم گریس نه آب نه غذا نه مکمل نه دکتر هیچی هیچی

فقط خدا کمکم کنه خیلی سخته

گرینچ جونم دیگه قوی نیستم فقط دارم گریه میکنم طفلی این توراهی فقط کارم گریس نه آب نه غذا نه مکمل نه ...

عزیزم اگه الان به خودت نرسی بعد از زایمان بچت خیلی ضعیف و حساس بدنیا میاد و دیگه هر روز باید دستت به دوا دکتر بند باشه، خودت که بهتر از من اینا رو میدونی.

سعی کن یکاری کنی که وضعیتت بدتر نشه.

به تو دلیت برس گناه داره.

اینجوری بدن خودتم خیلی ضعیف میشه نمیتونی به اون دوتا هم رسیدگی کنی.

عزیزم جسارتا کدوم شهری؟

همشهری من نیستی؟

من اصفهانیم

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
اون مرد میتونه در حد توانش مهر کنه بعدشم مردی که ادم باشه و قدر زنشو بدونه هیچوقت سر از دادگاه درنمی ...

وقتی عاشق میشی اصلا به فکره عدد مهریه نیستی و نمیتونی باشی

درضمن از کجا معلوم تقصیر اون مرد باشه؟

شاید خصوصیاتشون فرق داره و باهم مچ نمیشن

بی ادب منم. بی تربیته منم مردم فهمیدید؟ من. آدم بده منم                  شما همه خوبید... :)
عزیزم اگه الان به خودت نرسی بعد از زایمان بچت خیلی ضعیف و حساس بدنیا میاد و دیگه هر روز باید دستت به ...

میدونم بخدا 

ولی میل ندارم انگار روغن خوردم دست خودم نیست طاقت ندارم

تهرانم عزیزم 

میدونم بخدا  ولی میل ندارم انگار روغن خوردم دست خودم نیست طاقت ندارم تهرانم عزیزم

اگه نزدیکم بودی حتما میومدم کمکت.

عزیزم فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی.

سعی کن شرایط رو همینجور که هست بپذیری، باور کن برات راحت میشه.

فعلا اوضاع شوهرتم همینه دیگه، قبول کن.

بعد از لحاظ روحی آروم میشی و میتونی به خودت برسی.

هوا داره خوب میشه حداقل بچه ها رو هفته ای یکبار ببر بیرون و سه تایی بیرون شام بخورید.

یکم خوش بگذرون.

به خودت کمک کن.

اگه نزدیکم بودی حتما میومدم کمکت. عزیزم فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی. سعی کن شرایط رو همینجور ک ...

فداتشم گلم همین که به یادمی کلیه برام 

میترسم ببرم بیرون مریض شن بیشتر اذیت کنن 

انشاالله تموم بشه این وضعیت

چقد آدم باید قدر لحظه هاشو بدونه 

حتی الان قدر اون لحظه هایی که فکر میکردم سخته رو بیشتر میدونم 

ناشکری کردم اینطوری شد خداروشکر اون تصمیم گناه رو نگرفتم 

فداتشم گلم همین که به یادمی کلیه برام  میترسم ببرم بیرون مریض شن بیشتر اذیت کنن  انشاالل ...

منم تو زندگیم نا شکری زیاد کردم تقاصشم دادم.

پارسال زمستون منم بچه ی سومم رو حامله شدم رفتم سقطش کردم زندگیم تباه شد، الان مستاجر خونه ی مردم شدم با دوتا بچه‌. خدا از سر تقصیراتم بگذره.

خیلی پشیمونم.

خیلی ها بخاطر نازایی دارن عذاب میکشن.

منم تو زندگیم نا شکری زیاد کردم تقاصشم دادم. پارسال زمستون منم بچه ی سومم رو حامله شدم رفتم سقطش کر ...

الهی جانم غصه نخور نذر کن از خدا کمک بخواه 

سخته میدونم. عیبی نداره گل بی عیب خداست.خدا بخشندس ما جایزالخطاییم.فقط باید از خدا کمک بخوایم فقط