2777
2789

خانما...ی سوال...وقتی ترشحات زیادتر میشه یعنی تخمک ازاد شده یا نزدیکشه؟؟؟ من الان روز ۱۳ پری هستم از تموم شدن پری ترشح داشتم ولی الان بیشتر شده..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام بدونم تخمک گذاری چه موقع میشه

در زمان پریود  که اماده ی لقاح هست از بدن خارج می شود. زمان تخمک گذاری هر فرد متفاوته و بستگی به روزهای پریود داره اینکه ۷ روزه هستش یا ۵ روزه یا...

تخمک گذاری روز ۱۴ دوره جنسی رخ میده یعنی تقریبا یک هفته بعد از پریود یا حتی چند روز بعد از پریود

نظم عادت ماهانه مهمه اگر تاخیر ببشتر۱۰ روز برای هر دوره پریود مشاهده میکنید به متخصص برای تنظیم مراجعه کنید.

معمولا🛇ترشحات شبیه سفیده تخم مرغ نشانه تخم گذاریه.

اگر سیکل ۲۸ روزه معمولا روز۱۴ تخمک گذاریه.

اگر ۳۰ روزه معمولا روز ۱۶ 

اگر ۳۰ تا ۳۱ روزه معمولا بین ۱۴ تا ۱۸ 

اگر ۳۶ روزه معمولا روز۲۲

اگر ۳۵ روزه  و پریود بین ۳تا۴ روزه معمولا بین ۱۹ تا ۲۳ که معمولا ۲۱ بیشتریا تخمک گذاریشون بوده.

اگر ۲۸ تا ۳۵ روزه بین ۱۴ تا ۲۰..

میتونید از پزشک متخصص سوال کنید برای جواب دقیقتر و اینکه از کیت تخمک گذاری هم میشه استفاده کرد