2777
2789

بچه ها فقط نفر اول بگیره لطفا مرسی و آیه ی اول از هر صفحه ای که دلش گفتو بهم ل

بگه(البته آیه ای باشه که کاملش تو اون صفحه باشه.مثلا نصفش صفحه ی قبل نباشه.)اگه نصفش صفحه ی قبل بود پس آیه ی دومو بهم بگید.مرسیی💛💛💛.نیتم اینه راهی هست به حاجتم برسم؟حمدوسوره و ۳تاصلوات میفرستم اگرم شمام تونستین بفرستین بعد بازکنین ممنونم واقعا❤

من باز میکنم ولی نیم ساعت دیگه قبوله؟ باید برم یه دوش بگیرم

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آیه ۲۸ سوره ی اسرا

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
مرسیی عزیزم خیلییی لطف کردی❤❤❤الان میرم بخونم.برات سه تاصلوات میفرستم ایشالا حاجت رواشی😍

مرسی گلم فدات شم۰😘😍

مرسی گلم فدات شم۰😘😍

❤❤❤❤الان معنیشو خوندم خیلییییی ربط داشت واقعا عجیب بود برام.شما خودتم اعتقاد داری به اینکار؟من وقتایی که نیازدارم ینی یجورایی واقعا حالم بده میگیرم و اعتقادم دارم

❤❤❤❤الان معنیشو خوندم خیلییییی ربط داشت واقعا عجیب بود برام.شما خودتم اعتقاد داری به اینکار؟من وقتای ...

آره عزیزم اعتقاد دارم

یه نفر اینجا گفت ی نفر قرآن باز کنه برام 

من باز کردم  معنیش یجور اومد ک اینا بچه  دار نمیشن 

موندم چی بگم بهش 

گفتم برا چی میخاستی 

گفت میخاستم بدونم کی بچه دار میشم 

گفتم فعلن وقتش نیس 

آره عزیزم اعتقاد دارم یه نفر اینجا گفت ی نفر قرآن باز کنه برام  من باز کردم  معنیش یجور ...

مرسیی عزیزم پس بیشتر بخاطر اعتقاد شما بود که خدا واقعا جوابمو داد.منم اینجا شنیدم یه نفر همه ی دکترا جوابش کرده بودن و بچه دار نمیشد اما توحالت ناراحتی قرانو بازمیکرده و همش ایه ی بچه دارشدن براش میومده و درکمال ناباوری معجزه شد و بچه دارشد

آره عزیزم اعتقاد دارم یه نفر اینجا گفت ی نفر قرآن باز کنه برام  من باز کردم  معنیش یجور ...

مرسانا جان سلام  ببخشید مزاحم میشم میشه لطف کنی یک بار دیگه برام قران بازکنی؟خیلیی حالم بده واقعا نیازدارم.بخدا روم نمیشد پیام بدم بهت ولی دعات میکنم یه یاسین واسه حاجتت میخونم امشب با دل شکستم.همون مثل قبل که باز کردی.تو دستت سبکه اعتقاد داری درست درمیاد.میخوام ببینم یه نفر که دوسش داشتم قسمتمه و باهاشم خوشبخت میشم یانه؟دیگه کم اوردم.واقعا ممنونت میشم

مرسانا جان سلام  ببخشید مزاحم میشم میشه لطف کنی یک بار دیگه برام قران بازکنی؟خیلیی حالم بده واق ...

@مامان0مرسانا مرساناجون اگه دو تا نیت نمیشه همون پس فقط قسمتم هست یانه رو نیت کن مرسی❤

@مامان0مرسانا   مرساناجون اگه دو تا نیت نمیشه همون پس فقط قسمتم هست یانه رو نیت کن مرسی❤

نباید عجله کنی

برای منم بگیرین لطفا

عزیزم برای چکاری میخاستی