2777
2789
عنوان

باردارم اما میخام سقطش کنم😢+عکس

5122 بازدید | 139 پست

سه سال و نیمه ازدواج کردم  پلی کیستیک داشتم یسال تمام این دکتر و اون دکتر رفتم واسه بارداری اما باردار نشدم با ناامیدی  کارهای درمان رو رها کردم

اما حدود ۶ ۷ ماهه جلوگیری طبیعی یا با ال دی میکنم 

بخاطر مشکلاتی که بین منو همسرم پیش اومده و در آستانه ی طلاق هستیم    ۲۰ روزه قهر کردم اومدم خونه بابام    و باید ۱۰ تا ۱۵ پریود میشدم   اما با اون سابقه ی نازایی که قبلا داشتم فکر نمیکردم باردار باشم گفتم از استرسه تاخیر افتاده

تا چند روزی هست ک حالت تهوع داشتم  و دیروز استفراغ کردم که بدنبالش بی بی چک زدم مثبت شد

نمیدونم حکمت خدا چیه 

گیج شدم نمیدونم چکار کنم  از طرفی شوهرم عاشق بچس 

از طرف دیگه تحملشو ندارم  دلم میخاد سقطش کنم  و عقلم هم این رو حکم میکنه  سقط بهترین راهه  هم خودم راحت میشم  هم اون وارد این زندگی نمیشه که بعدا بهم بگه چرا منو بدنیا اوردی   

یادمه اون موقعی ک اقدام بودم هرماه بدنبال علائم بارداری میکشم بی بی چک میزدم منفی میشد چقد غصه میخوردم و گریه میکردم  اما الان با مثبت شدنش گریه کردم   

هنوز به شوهرم نگفتم و دلم میگه اصلا نگم  اما ته دلم میترسم اگه بفهمه خون به پا میکنه      

فقط منو مامانم میدونیم  بابای بیچارمم بفهمه سکته میکنه  این روزا اونقد غصه خورده   

برم دکتر قرص میده بهم؟ 

نمیدونم چکار کنم هنوز دکتر نرفتم سونوگرافی هم ندادم  فقط ۳تا بی بی چک زدم ازمایش هم ندادم ممکنه با این اوضاع حالت تهوع   کاذب باشه   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن این ی نشونه ست

شاید زندگیتون با وجود بچه درست بشه

گناداره الان قلب داره ها

البته بازم هرجی صلاح میدونی

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰

عزيزم ب شوهرت بگو و عكس العمل اونو ببين.اگه خوشحال شد و باهات خوب شد نگه دارش

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏

اگه میبنی با اومدن بچه زندگیت درست میشه و دعوات سر بچه بوده بگو ب شوهرت

ولی اگه میببنی میخوای بچم بدبخت کنی و سه سال دیگ دوباره طلاق بگیری ی فکر اساسی کن

ببینمت تو رو 🥴                                                               دیدمت برو 😒

ببخش عزیزم ولی هرکاری صلاح میدونی انجام بده اما عکس بی بی چک مثبتی که قراره سقط عمدی بشه رو اینجا نذار و دل خانمهایی که بچه دار نمیشن رو نسوزون بخدا گناه دارن 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**