2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استفاده از کیت دقیق تره اما علائمی هم داره.اگه پریودات منظمه و ۲۸ روزه س معمولا روز سیزده و چهارده روز تخمکذاریه علائمشم نفخ و دلدرد زیر شکمه.و یه کوچولو حالت گر گرفتگی دمای بدن هم یه کم بالامیره

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
استفاده از کیت دقیق تره اما علائمی هم داره.اگه پریودات منظمه و ۲۸ روزه س معمولا روز سیزده و چهارده ر ...

پریودام کاملا دقیق و ۲۷ روزه ست ببخشید یعنی همون روزی که ترشح دارم همون روز باید اقدام کنم -؟

پریودام کاملا دقیق و ۲۷ روزه ست ببخشید یعنی همون روزی که ترشح دارم همون روز باید اقدام کنم -؟

بله ترشح که زیاد بشه اونم از علائم تخمک گذاریه.بهترین زمان برای بارداری هم یک روز در میان نزدیکی کردن هست و شما یک ربع تا نیم ساعت دراز بکشید.اگه هیچ مشکلی نداشته باشین چه خودتون و چه همسرتون انشاالله حتما باردار میشین

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
بله ترشح که زیاد بشه اونم از علائم تخمک گذاریه.بهترین زمان برای بارداری هم یک روز در میان نزدیکی کرد ...

مرسی گلم راستش یه دخمل طلا دارم میخواستم روز تخمک گزاری اقدام کنم که اگر خدا هم صلاح میدونه یه داداشی به دخترم بده چون دوس داره ممنون ازت😘