2777
2789
عنوان

من و اخلاقام

85 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها.خوبین؟من توی مسیرم که برمیگردم خوابگام گاهی از یه ساندویجی ساندویچ میگیرم.این بار آخری که رفتم بهم گفت که از چهرتون مشخصه آدم ساده ای هستین.وساده و معصومین.بعدم یه ذره سرصحبت باز شد من به گفتم اتفاقامنم فلان جا کار میکنم بعدبیشترپرسید وگفت عه اونجایی که شماکار میکنی که همه ی بچه هاش پرروان و چطوری اونجا گرفتنت و بعدیهو حرفشوخورد مثلا منظورش این بود چطور آدم ظاهرا ساده لوحی مث تورو گرفتن.البته به نظرم من آدم ساده ایم نیستم.به این پسره یه ذره رو دادم پرروشده.ولی توی خوابگاهمم که بودم یه روز مستخدم باهام حرف میزد بهم گفت تو تواین خوابگاه از همه آروم تری.بچه هانمیدونین چقدبدم میاد وقتی چنین حرفایی درموردم میزنن.وقتی ازشون نخواستم میان درمورد من اظهارنظر میکنن.صاحب کار قبلیمم که اونجا صندوقداربودم مادام بهم میگفت پرروباش.گرچه من به عنوان یه صندوقدار همیشه سلام تعارف و خوش اومدین و نوش جان و اینارو رعایت میکنم ولی بازم بهم میگن پررو باش.من واقعا گیج شدم.حس میکنم از خودم خوشم نمیاد.از اینکه به اون مرده ی بیشعوراجازه دادم انقد پررو بشه وراحت بشه بامن صرفا واسه اینکه فقط خواستم چندکلام حرف بزنم با یکی.....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منظور از پر رو باش یعنی چی؟؟؟!!!

تقصیر خودتونه اجازه میدید هر بی سر و پایی در موردتون نظر بدن و واسه رفتارتون تعین تکلیف کنن.....

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
منظور از پر رو باش یعنی چی؟؟؟!!! تقصیر خودتونه اجازه میدید هر بی سر و پایی در موردتون نظر بدن و واس ...

وا.درهرحال مردم نظر میدن به اجازه دادن من نیست.رئیس کارم میاد نظر میده.با هم اتاقیم چهارکلام حرف میزنم نظر میده.مردم لزوما بعدازاجازه گرفتن اظهارنظر نمیکنن.از شمام ممنونم از بابت نظری که درموردم دادین

وا.درهرحال مردم نظر میدن به اجازه دادن من نیست.رئیس کارم میاد نظر میده.با هم اتاقیم چهارکلام حرف میز ...

اون شخص که بهتون گفت ساده اید و ریٔیستون اقا هستن؟؟؟!!

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
ظاهرت چطوره؟؟؟؟من خودم وقتی یکیو ببینم ظاهرش سادس ناخودآگاهدفک میکنم اخلاقش و رفتارشم ساده و آرومه

والا بعضیا بهم میگن ظاهرت بداخلاقه این آقاهم گفت ساده.البته ناگفته نمان ماروز اولی که مشتری این آقاشدیم این شرو کرد به وراجی‌و منم یه ذره بهش رودادم این بی تاثیرنبوده