سلام چه کار کنم انگیزه پیدا کنم من رشته ام پزشکیه ولی اضلا انگیزه ندارم یه ترم مشروط شدم حسرت بقیه رو می خورم که راحت واحداشون رو می گذرونن و انگیزه دارن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تا وقتی هی به خودت تلقین کنی و قدم از قدم بر نداری اوضاعت همینه شاید تا صد سال دیگه هم همین باشه انگیزه تنها شرط لازم واسه ادامه دادن نیست میتونی شروع کنی وقتی ببینی داری تلاش میکنی انگیزه هم پیدا میکنی
یادت باشه جایی که الان تو هستی آرزوی خیلیاست .یعنی تقریبا میشه گفت آرزوی همه ست قدر جایگاهتو بدون تو قطعا استعدادشو داشتی ک ب اینجا رسیدی ممکنه ب جایی برسه ک خدایی نکرده سه بار مشروط بشی و دیگه نتونی ادامه بدی و یکی با استعدادی کمتر از تو بیاد جاتو بگیره فقط ب خاطر اینکه اون تلاشش بیشتر بود
اتفاقا رتبه کنکورم 100 بود ولی بعد دانشگاه این طور شد
والله داداش من ۴۰۰ بود پزشکی شیراز قبول شد جشن گرفتیم
چنان زحمتی کشید تا قبول شد و الان هم بهترین پزشک شهرمون هست با بهترین نمرات دانشگاه رو تمام کرد علاقهههه علاقهههه خیلی مهمه ماشالله بیا وضع مالیشو ببین نسل بعد هم در رفاه هستن حتی خانواده همسرشو به اوج رسوند
مپندار ؛ ای در خزان کشته جو که گندم ستانی به وقت درو