2777
2789
عنوان

بره تلفن زدن اضطراب دارم

348 بازدید | 22 پست

امروز باید با یه نفر تماس بگیرم، ولی اضطرابم نمی ذاره. هی میندازم عقب. تا یه ساعت پیش می خواستم 11 ظهر زنگ بزنم، الان تصمیم گرفتم 4 بعدازظهر زنگ بزنم. نمی دونم چی کار کنم که تا اون موقع آمادگیشوُ داشته باشم 😫

خیلی بده اضطراب تو روابط اجتماعی. بعضیا که تجربشوُ ندارن و روابط عمومیشون قویه، باور نمی کنن یکی مثل منوُ. ولی حقیقت دارهههههههه 😩😩😩

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شخص خاصیه..یا حرفات ؟؟؟

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

عزیزم بزن رو شماره چشاتو ببند اصصصصلا بهشم فکر نکن، کاملا یهویی اینکارو کن می‌ره پی کارش

همیشه وقتی میخوای کاری رو انجام بدید و اضطراب داری به خودت بگو

بترس اماانجامش بده، بگو میترسم و انجامش میدم با ترسم انجامش میدم ولی انجامش میدم مهم همینه

اصلا مهم نیست که حست چیه مهم اینه که کار انجام میشه

یالا همین حالا بزنگ

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
باهمه استرس داری یا یه عده خاص؟

اینجوری بگم فقط با یه عده خاص واقعن راحتم. 

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

من انقد آدم مضطربی بودم هنوزم کم و بیش تو موقعیت‌های مختلف میاد خودم باورم نمیشه کارایی رو کردم که از آدمای عادی و نترس هم برنمیاد، میترسم اما نمی‌ذارم ترس سوارم بشه یا مانعم بشه میرم تو دل ماجرا، 

الان امتحانام همه مثل مصاحبه هستن باید برم جلو استاد توضیح بدم اونم به انگلیسی ، قبل جلسه همه میفهمن چه حالی دارم انقد رو ظاهرمم نمایان میشه اما همه رو نمره کامل میگیرم تهش

اضطراب مانعت نمیشه نذار زندگیت به خاطر اضطراب عقب بیفته

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
شخص خاصیه..یا حرفات ؟؟؟

نه بابا

میخوام وقت بگیرم برا مصاحبه

نه بابا میخوام وقت بگیرم برا مصاحبه

آهان..زودتر زنگ بزن..اینجوری خیلی فکروخیال میکنی زود زنگ بزن تموم شه

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭