2777
2789

من الان در هفته سیزدهم به سر میبرم از پریروز سرما خوردم البته خیلی شدید هم نیس.مشکلم الان اینه که تا قبل از سزگرما خوردگیم حتی روز اول سرما خوردگیم هرز گاهی یه چیزای شبیه نبض یا سر خوردن ماهی تو دلم احساس میکردم ولی الان دو روز هر چی دقت میکنم دیگه از اون احساسا خبری نیس بنظرتون ممکنه خدای ناکردی اتفاقی برای جنینم افتاده باشه.الان باید چکار کنم کسی اگه تجربه داره بگه لطف دارم دیوونه میشم

نمیتوانی به عقب برگردی وشروع را عوض کنی،از جایی که هستی آغاز کن وپایان را عوض کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم زوده برا حس کردن جنین

ولی اگ خیلی نگرانی با دکترت تماس بگیر

فاطمه حسنا مامان همیشه تو قلبم میمونی فرشته ی آسمونی من😔💗الهی و ربی من لی غیرک؟                 💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

عزیزم نگران نباش الان زوده حرکتهاشو متوجه بشی اگرم خیلی نگرانی برو درمانگاه صدای قلبشو چک میکنن

خدایا ریفلاکس دخترمو خوب کن خدایا هوای همه نی نی ها رو داشته باش تبکر تولد دخترمه براش دعا کنید خاله ها
سلام عزيزم وقتايي جنين خوابه تكون نميخوره

اخه قبلن اینجوری نبود اصلن همش میترسم نکنه بخازر سرما خوردگیم بلای سرش اومده باشه

نمیتوانی به عقب برگردی وشروع را عوض کنی،از جایی که هستی آغاز کن وپایان را عوض کن

سلام‌

اون جنین حالش خوبه نگران نباش

منم از ۱۳ هفته حس میکردم 

ولی چند روز یبار 

الان ۱۷ هستم روزی دوبار لگد میزنه 

یعنی اون میزنه ولی ما زیاد متوجه نمیشیم.

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

عزیزم فکر کنم هفته 13 اصلا حرکات جنین قابل تشخیص نیست.شاید اون چیزی که قبلا حس میکردی حرکت جنین نبوده

دارویی هم مصرف کردی واسه سرماخوردگی؟ چون بعضی داروها حرکت جنینو کم میکنن (البته نه اینکه خطرناک هم باشن) 

تو اگر دردی به درمان احتیاجی نیست نه... کاش آدم تا ابد احساس بیماری کند💕
اخه قبلن اینجوری نبود اصلن همش میترسم نکنه بخازر سرما خوردگیم بلای سرش اومده باشه

سرماخوردگی هیچ اثری روی اون بچه نداره 

من هر دوتا بارداریهام سرماخوردم

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
نه اين فكرو نكن..همين كه استرس داري براش سمه خب چرا نميري سونو ؟

میترسم برم بگه بچع چیزیش شده