2777
2789

من خونه بابام خیلی قرتی پرتی بودم خوب میدونین که خونه بابا 24 ساعت پول در اختیاره کار هم میکردم الان خوب شوهرم یه پولی میده به هزار کار میزنم 

امشب می‌گفت تو اونجوری بودی میگم خوب خونه بابام مانتو میخریدم یک میلیون کفش میخریدم فلان قیمت اصلا کاری به قیمتش ندارم همیشه پول بود نه مثل توکه با اینکه وضعت خوبه باید با التماس پول بدی کارمم که نذاشتی ادامه بدم خلاصه از سرشب به بهونه گریه اومدم تو اتاق اونم نیمد سراغم اینقدر گریه کردم الان باز پاشدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریه چرا عزیزم

اول که من نمیفهمم چجور اجازه میدین شوهراتون واسه حریم شخصی خودتون و حق تحصیل و کار و .. تصمیم بگیرند

دوما بعد از این حرفش باید دستشو میگرفتی میبردی خرید میگفتی امشب تو هرچی بپسندی میخرم و میپوشم و کیلو کیلو لباس میخریدی

گریه چرا عزیزم اول که من نمیفهمم چجور اجازه میدین شوهراتون واسه حریم شخصی خودتون و حق تحصیل و کار و ...

خب اگه مرد راضی نباشه نمیشه سر کار رفت یا ادامه تحصیل داد از موارد تمکین هست 

بخدا فردا نوبت هاشور ابرو داشتم گفت پول ندارم منم کنسل کردم میگم من خونه بابام پول ندارم نمی‌فهمیدم چیه 

نه بهونه میگیره راستش من اینقدر لباس دارم که همه عین مزون ازم قرض میکنم اما دیگه سایزم نیست من سایزم ۳۸ یا۴۰ بود اما الان ۴۶ امر

اصلا امروز از صبح مامانش پرش کرده بود گیر داد بمن