2777
2789

من ۶روزپیش آیوای کردم.. کلا از بعد آیوآی یه دردای گذری زیر دلم داشتم ولی امروزاز عصر یه دردای بیشتری اومد و الان نزدیک به دوساعته زیر دلم وحشتناک درد میکنه مخصوصا موقع راه رفتن و تکون خوردنو دسشویی رفتن.. زیر دلم صدا هم میده! بخاطر چیه این دردا؟؟! ماه پیشم ایوآی کردم هیچ دردی نداشتم..

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دردای زیر دلم جوریه که رحمو تخمدانو حتی واژنم بشدت تیر میکشه😭😭😭

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
انشالله بارداری

انشالله ولی بیشتر نگرانم مگه میشه اینهمه درد مثلا برای لانه گزینی باشه؟

من تا اونجا که شنیدم توی این مدت فعالیت سنگین نباید بکنی باید بیشتر استراحت کنی و اینا اما اگه واقع ...

استراحت نسبی داشتم‌‌ .. فعلا ک از درد خوابم نمیبره شاید اگه بیشترم بشه شوهرمو بیدار کنم بریم بیمارستان😭

منم یکشنبه ای یو ای کردم بنظرم فردا از دکترت بپرس عزیزم

انشالله برای شما و من همین ماه بگیره..

فردا دکترم نیست پسفردا هست😭