2777
2789

یادتونه گفتم شوهرم رضایت داد که بالاخره بعد عمری ماشین ظرفشویی بخریم؟ 

آخرشم نخریدیم و پولمون خرج شد(تاپیک قبلیم رو بخونین) خدا میدونه چقد خوشحال و هیجان زده بودم ولی الان 😔

اصلا چند وقته بخت با ما یار نیس...

صاحبخونه مون خونه شو گذاشته برا فروش و باید تا چند ماه دیگه بلند شیم...

احساس میکنم اوضاع مالیمون از همیشه بدتره😔

جدیدا خیلی حسود و کینه ای شدم

دیروز ناهار خونه بهترین دوستم که عین خواهریم دعوت بودم یهو وسط صحبتهامون از غصه هام گریم گرفت😭😭😭 اونم ناراحت شد... 

امروزم از صبح تا همین الان داشتم گریه میکردم یک ریز.... آخه دیگه تحمل بی پولی رو ندارم . بخدا خیلی خسته شدم...به دوستم خییییلی حسودیم میشه آخه خیییییلی شوهرش پولداره و همه چی براش فراهمه به بهترین شکل.

دیگه نمیدونم چیکار کنم نمیخوام حسود باشم... میخوام مثل قبل انسان باشم مهربون باشم ولی وحشی شدم

😭😭😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم از بی پولی خیییییییلی خسته شدم

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر

امروز با گریه به شوهرگفتم دوباره میخوام برم سرکار میگه نمیذارم بچه مونم هنوز ۱۰ ماهشه اون یکی ۸ ساله از اول کار میکردم بخاطر این کوچیکه یه مدتیه نرفتم ولی زندگیم طلسم شده اصلا جلو نمیفتیم

لعنت به باعث و بانی این گرونی ها لعنت😭

دلم واسه شوهرم میسوزه داره همه تلاششو میکنه ولی نمیتونیم پس انداز کنیم😭😭😭