2777
2789

واقعا چرا؟مثلا تو این چن وقته انقدر بعضیا از بدیای بچه داشتن گفتن ک واقعا میترسم دیگ،وای بچه بیاری شوهرت ازت دور میشه،بچه ک بیاد خونه زندگیت داغون میشه،دیگ مسافرت تعطیل،خوابیدن تعطیل،عشق تعطیل،مهمونی تعطیل،دیگ نمیتونی ب خودت برسی،عصبی میشی و............خیلی چیزای دیگ خب یه سری چیزاشو قبول دارم بالاخره مسولیت سنگینیه،اما اینهمه نا امیدی و انرژی منفی چرا اخه اونایی ک بچه دارن بیان بگن ایا واقعا ب این کارا نمیرسن؟یعنی از شوهراتون دور شدید؟دیگ مثل اول نمیتونید ب خودتون برسید؟

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گوش نده ازدواج دقیق باشه خیلی هم شیرینه در عین حال ک مسئولیت گردنته .

بچه داری هم همینه در عین سختی صد در صد شیرینه مطمئنم .بچه ندارم ولی فقط ب شیرینیش فکر میکنم زن و شوهری ک همو واقعا دوست داشته باشن بچه واسشون نقطه عطف هست ن بهانه برا دوری .

گوش نکن عزیزم با انرژی زیاد پیش برو ب سوی بهترین ها هرچی نق بزنی خودت بیشتر اذیت میشی قوی باشی همه چی شیرین تره واقعا

نه گوش نده ازدواج دقیق باشه خیلی هم شیرینه در عین حال ک مسئولیت گردنته . بچه داری هم همینه در عین س ...

واقعا همین حرف شما چقد انرژی داد بهم داشتم افسرده میشدم دیگه دلم نمیخاس بچه دار بشم با وجود این ک عاشق بچم

واقعا همین حرف شما چقد انرژی داد بهم داشتم افسرده میشدم دیگه دلم نمیخاس بچه دار بشم با وجود این ک عا ...

اگه عاشق بچه ای تردید نکن تو بچه دار شدنت خیلی هم مادر بودن شیرینه شاید حالا یکی دوسال اول ی کم سخت بگذره وگرنه دیگه اونطوری هام ک میگن نیست زن خونه ذاتش مرتب باشه و مدیریتش خوب باشه هیچ خللی ب زندگیش نمیرسه

نه هیچ وقت مثل قبل نمیشه مگه اینکه پول داشته باشی یکی هفته ای خونتو  تمیز کنه با یه پرستار بچه& ...

واقعا یعنی اینجوریه!البته من خودم اوایل ازدواج خونمون رو ب روی خونه جاریم بود و اون تازه بچه دار شده بود ب همه چیش میرسید خیلی کم پیش میومد خونش درب و داغون باشه خیلیم از بچه دار شدنش راضیه و ب من همش میگ اگ میدونستم انقد بچه ب زندگیم شیرینی میبخشه همون اول بچه میاوردم نذار دیربشه حوصلت بره و من واقعا بین این انرژی مثبت و منفی بقیه موندم

اگه عاشق بچه ای تردید نکن تو بچه دار شدنت خیلی هم مادر بودن شیرینه شاید حالا یکی دوسال اول ی کم سخت ...

وای چقد خوب بهم انرژی دادی مرسی گلم،منم باشما هم نظرم و البته این وسط نقش شوهر خیلی مهمه ک کمکت کنه و توجه داشته باشه بهت

وای چقد خوب بهم انرژی دادی مرسی گلم،منم باشما هم نظرم و البته این وسط نقش شوهر خیلی مهمه ک کمکت کنه ...

بله عزیزم همسر واقعا باید کنارت باشه همیشه پا ب پای تو اونم سختی بچه دار شدن رو تحمل کنه و کمک کنه ب خانمش اگه شوهرت اینطوری هم هست خیالت راحت برو برا اقدام انشاالله

بله عزیزم همسر واقعا باید کنارت باشه همیشه پا ب پای تو اونم سختی بچه دار شدن رو تحمل کنه و کمک کنه ب ...

اره شوهرم واقعا درکش بالاس و تو هر شرایطی هر کاری از دستش بر بیاد واسم میکنه 😍