2777
2789

دوستان جمعه بین من و خانواده همسرم یه دعوایی شد که مقصر صد در صد همسرم بود و مادر همسرم به من و مادرم حرفای زشتی زد یعنی خودشو تو بحث دخالت داد و سعی کرد به من امر و نهی کنه و برام تعیین تکلیف کنه .بعد جمعه شب همسرم نیومد خونه حتی معذرتم نخواست بابت کارای زشت خودش و مادرش ...

البته مارم هردوشون رو شست و جوابشونو داد ولی باید همسرم و مادرش معذرت بخوان البته بازم نمیتونم ببخشمش 

امشبم نیومد با اینکه روز مادر بود نه تبریک گفت نه حتی اومد بعد از سه روز دخترشو ببینه ..

واقعا به حدی ناراحت و متعجبم از کاراش که دیگه ازش بدم میاد نمیدونم باید چیکار کنم ازش خستم بابت کارای زشتش بابت اینکه به خاطر غرورش و مادرش دور دخترشم خط کشید ...

به نظرتون چیکار کنم؟ 

توروخدا حوصله بحث ندارم فقط راهنمایی کنین من اصلا نمیدونم باید چیکار کنم چون میدونم حتی گردن نمیگیره کارای خودش و مامانشو و من و مادرمو مقصر میکنع در صورتی که خودش یه بحث بی دلیل راه انداخت و مادرشم دخالت داد ..

انقدر ازش بدم اومده که به ادامه زندگیم شک کردم 

خداروشکر مادرم مثل کوه پشتمه پدر ندارم ولی مادرم همه جوره پشتمه ..

یه روز میاد....یه روز خیلی قشنگ....                            یه روزی که حتی فکرشونمیکنی...                             یه روزی که همون لبخند بزرگ میشینه رو لبهات💋         اون روز دلت هم شاده،چون همون زندگی که آرزوت بوده به روزهات پاگذاشته....☺                                  فقط صبر داشته باش. میرسه اون روز...میرسه اون لبخند...                                                             حالا برای امتحان جلو آینه یه لبخندبه خودت بزن. تو لایق همه چی هستی...😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب بی محلی ادامه بده چون میدونه مقصره و پا پیش بزاره باید معذرت خواهی کنه و ... بخاطر اون نمیاد ک شما پیشقدم شی.تا کی میخاد خودشو پنهون کنه نیاد خونه شمام کلا صبر کن تا خسته شه

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤
ب بی محلی ادامه بده چون میدونه مقصره و پا پیش بزاره باید معذرت خواهی کنه و ... بخاطر اون نمیاد ک شما ...

دقیقا مامانم همیمو گفت امروز چهار بار زنگ‌زد گوشی مامانم جواب نداد منم کلا از همه جا بلاکش کردم شمارشم گذاشتم بلک لیست اصلا حالم ازش بهم میخوره حتی معذرتم بخواد ازش نمیگذرم چون اجازه داد مادر دریدش به مادرم حرف زشت بزنه

یه روز میاد....یه روز خیلی قشنگ....                            یه روزی که حتی فکرشونمیکنی...                             یه روزی که همون لبخند بزرگ میشینه رو لبهات💋         اون روز دلت هم شاده،چون همون زندگی که آرزوت بوده به روزهات پاگذاشته....☺                                  فقط صبر داشته باش. میرسه اون روز...میرسه اون لبخند...                                                             حالا برای امتحان جلو آینه یه لبخندبه خودت بزن. تو لایق همه چی هستی...😍 
خب عزیزم الان که من چیزی متوجه نشدم مثل قاشق نشسته بپرم وسط بحث اصلی اون دعواس که کی مقصر بوده البته ...

مادر خودش دخالت کرد نه مادر من همسرم یه نسئله شخصی رو تو خانواده خودش بازگو کرد و اجازه داد مادرش دخالت کنه و برای من تعیین تکلیف گنه

دقیقا مامانم همیمو گفت امروز چهار بار زنگ‌زد گوشی مامانم جواب نداد منم کلا از همه جا بلاکش کردم شمار ...

چون مادرت پشتته کوتاه نیا .بزار جوری ب غلط کردن بیفتن ک دیگه بترسن ازین کارا کنن.دردش ی مدت دندون رو جیگر گذاشتنه نزار عادت کنن ب توهین کردن.درسته ادم کار زشتشون یادش نمیره هیچوقت ولی اونارو ترک بده

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤
مادر خودش دخالت کرد نه مادر من همسرم یه نسئله شخصی رو تو خانواده خودش بازگو کرد و اجازه داد مادرش دخ ...

این مقصرش همسرتونه بی شک تو خیابون هم بازگو میکرد یه عابر نظرشو میگفت چه برسه مادر ،فقط مادر شما از کجا فهمید اونجا بود؟

منم شوهرم رف راه دور ماموریت کاری

مادرش دعوایی بینمون انداخت ک نگو 

حوصله کن بیادب غلط کردن بیفته وگرنه مث من پشیمون میشی همش میگم کاش تموم کرده بودم این زندگیا عاشقش بودم دوسال برارسیدن بهش گریه کردم  چیا ک تحمل نکردم ولی دلما بدجور شکست داغون شدم باحرفش

خدا هر جی مادر شوهر افریته و نکبته جمع کن به حق همین روز عزیز.... 

یه مشت زنیکه دو بهم زن کثافتی خو میبایست برا پسرت زن نگیری حالام گرفتی بزار زندگی کنن اسن دخالتا به چیه

دقیقا منم زندگیم همینجوریه 😐

- ڪہ گاهے حال و روزِ آدمے ، در ‹ لغت › جا نمےگیرد‌!🌓🌱

این مقصرش همسرتونه بی شک تو خیابون هم بازگو میکرد یه عابر نظرشو میگفت چه برسه مادر ،فقط مادر شما از ...

من خونه مادرم بودم قرار بود شب بیاد برای روز مادر و ولنتاین جشن بگیریم داشتم کیک میپختم حتی کتدوی روز ولنتاینشو از قبل بهش دادم اما نه بهم کادو ولنتاین داد نه واسه روز زن تبریک گفت فقط الان منتطر زنگ بزنم منتشو بکشم بیاد خونه مامانم نمیدونه بود و نبودش دیگه واسم مهم نیست