2777
2789
😑😨روزی دوبار پس واسه همین انقد ذهنیت بدی داری ازش

اره ازم وحشناک خونگیری میکردن . الان بهش فکر میکنم  طپش قلب میگیرم😅😅

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نظر منه البته . میگم بیچاره بچه . البته کلا تو هر سنی باشه ی خانم باردار ببینم میگم بیچاره بچه و حس میکنم بیشتر از سر فشار و باید های اجتماعی و هوس خودشون که میخوان تجربه مادر شدن داشته باشن بچه آوردن از ترس تنهایی پیری . چون اوضاع را اصلا مناسب بچه آوردن نمیبینم 

عزیزم مثلا اگه دختر ۳۰ ب بالا شوهر بدن سطح فکریشون بالاس؟ اتفاقا برعکس کسی ک همچین فکری میکنه سطح فک ...

پختگی عقلی زمان میبره و تو نوزده سالگی هنوز احساس به عقل غلبه داره. البته نظر هر کسی محترمه

واقعا خیلیا با فرهنگ سرشون تو زندگی خودشون باشه آشنا نشدن .

همه چی به درس و مدرک و سن بالا نیست چی بگم 

پسرم اومدی و شدی همدم بی کسیام شدی همه کسم تموم تنهاییامو با وجودت پر کردی آروم جونم از خدا میخوام همیشه سلامت باشی 💕💖💓
من جواب یکی دیگه رو دادم بی ادب نخود مغز به تو چه ربطی داره اصلا تو ۲۰ساگی مادربزرگ میشه به توچه&nbs ...

خب پس خوبہ جواب خودتو خودت دادی

اونم اگ ۲۹ مامان بزرگ بشہ ب خودش ربط دارہ ب توچہ؟ 

دیگہ منو ریپلای نکن چون تو کامنتات فقط داری توھین میکنی . یاد بگیر ھیچ وقت کسیو قضاوت نکنی دلیل ...

تو چرا از رو نمی ری اخه مگه ی کلمه مامان بزرگ گفتن زشت وزیبا می خواست که منو ریپ کردی اول یاد بگیر حرف بزن بعد جواب بده 

ارزویی ندارم 
نظر منه البته . میگم بیچاره بچه . البته کلا تو هر سنی باشه ی خانم باردار ببینم میگم بیچاره بچه و حس ...

شرایط همه یکسان نیست عزیز 

پسرم اومدی و شدی همدم بی کسیام شدی همه کسم تموم تنهاییامو با وجودت پر کردی آروم جونم از خدا میخوام همیشه سلامت باشی 💕💖💓

میگم بچه داری خیلی سخته خیلی خدا به دادت برسه با این سن کمت ولی از ی بابت کار خوبی کردی حوصله داری فاصله سنیتون کم میشه و حسزت میخورم چرا همون هشت سال پیش نیاوردم الان که سی سالمه احساس خیلی بد پیری میکنم

خدا جونم بالاترین و بزرگترین چیزای دنیارو ازت میخوام میدونم که میدی ارامش و تن سالم برای همه بعد خودمو عزیزای دلم