به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نظر منه البته . میگم بیچاره بچه . البته کلا تو هر سنی باشه ی خانم باردار ببینم میگم بیچاره بچه و حس میکنم بیشتر از سر فشار و باید های اجتماعی و هوس خودشون که میخوان تجربه مادر شدن داشته باشن بچه آوردن از ترس تنهایی پیری . چون اوضاع را اصلا مناسب بچه آوردن نمیبینم
میگم بچه داری خیلی سخته خیلی خدا به دادت برسه با این سن کمت ولی از ی بابت کار خوبی کردی حوصله داری فاصله سنیتون کم میشه و حسزت میخورم چرا همون هشت سال پیش نیاوردم الان که سی سالمه احساس خیلی بد پیری میکنم
خدا جونم بالاترین و بزرگترین چیزای دنیارو ازت میخوام میدونم که میدی ارامش و تن سالم برای همه بعد خودمو عزیزای دلم