2777
2789

منظورم کتکی نیست که اسیب بزنه یا مداوم باشه،مثلا مثل زمانی که مادر عصبانی میشه از کار بچه یذره کتکش میزنه،خوبه یابد؟درسته که کتکی که ازحد بگذره خیلی تاثیرمنفی روی بچه هاداره واعتمادبه نفسشونو ازبین میبره،اما میخوام نظرشما رو بدونم واخرش یه چیزی بگم که امروز باهاش مواجه شدم،شما تاحالا کتک زدین؟

هرشب قبل ازآنکه به خواب روی،همه ی آدمهاراببخش وباقلبی پاک بخواب💞

کتک هرنوعش بده چ کوچیک چ بزرگ چه نیشگون چه هول دادن و..

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هنوز بچه م ب دنيا نيومده ولي مطمينم كه ميزنمش

چطوري ميشه بچه يي كه حرف ادم رو حساب نميكنه نزد؟

منكه خودمم كتك خوردم بچه مم ب وقتش ميزنم

حالا نه دم به ساعت ولي ميزنمش ب موقعش كه از جاش در بياد

خیلی بده خیلی 

میشه ی بچه خجالتی و ترسو 

منم چندبار این کارو کردم ولی واقعا پشیمونم و دیگه نمیکنم الان دادم میزنم ی وقتا شب تا صبح نمیتونم بخابم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

ببين عزيزم

درستش اينه هر وقت بچه كار بد و اشتباهي كرد به ازاي هرسال سن يك دقيقه دستش و نگه داري و نذاري اصلا از جاش تكون بخوره مثلا ٢ ساله ٢ دقيقه

مثلا روي صندلي نگه ش داري

هر كاري هم كرد و هر چي گريه و سر و صدا سكوت ميكني

فقط جوري باشه كه آسيب نبينه دستش

اينطوري كم كم از سرش ميفته

كتك اول خوب جواب ميده اما هر چي بزرگ تر شه ديگه جواب نميده و بدترم ميشه بچه و اثرات مخربي داره

من متاسفانه اعتراف میکنم آره.چرا که مثلا تو آشپز خونم ۲ تای میرن سراغ برق.یخچال.آب بازی.بالای میز تلوزیون.سوراه کردن دیوار تا مغز دیوار وغیره

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞
من هنوز بچه م ب دنيا نيومده ولي مطمينم كه ميزنمش چطوري ميشه بچه يي كه حرف ادم رو حساب نميكنه نزد؟ ...

والا ما کتک‌نخوردیم به بهترین نحو هم بار اومدیم.به حای اینکه دستتون هرز بره روی‌کلامتون و روش تربیتیتون کار کنین.