2777
2789
عنوان

قرص اوژانسی

354 بازدید | 36 پست

سلام،من ظهر رابطه داشتم و ساعتای ۵ عصر بود که رفتم قرص اوژانسی گرفتم.

قرصش ۱.۵ بود منم نمیدونستم باید چیکارکنمو چجوری استفاده کنم از داروخونه هم یادم رفت بپرسم چون همیشه دوتایی بود قرصاش وقتی میگرفتم .

ایندفه اصلا حواسم نبود یکیه،اومدم قرصو نصف کردم،نصفشو همون ساعتای ۵ خوردم نصف دیگشم گفتم ۱۲ ساعت بعد بخورم،چیکارکنم دوستان خیلی نگرانم ، درست استفاده کردم یا نه ؟؟؟؟؟!!!

میترسم حامله بشم 😭😭😭😭

با اجازه استارتر 

این تاپیک رو گزارش بزنید ممنون

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3914220/میشه-لطفا-کمکم-کنید-خواهش-میکنم?postId=124338353

اولین بار تو به آغوش کشیدی تن و با بوسه های تو عاشق شدم من//بگذرد سالی و صد سال دگر میشم از یاد تو فارق...؟؟نه.....پیر میشم.....پیر میشم و تو در ذهن منی.....و عصایی که میخورد به زمین.....من شدم بار کش خاطره ها....کمرم خم شد از این فاصله ها...زندگی، عشق،قماری که من باختمش...من باختمش..... (سومین کاربری)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید نصف میکردی

همین حالا اون نصف دیگه رو هم بخور

به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤
از،اوڙانسی،استفاده نکن به شددددددددددددددددددت بده استفاده کردم که میگم

چرا به چه دلیل

به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤