2777
2789
سلام دوستان من هفته۱۳هستم رفتم ان تی گفت احتمال زیاد پسره ؟؟؟؟چون تو دختر اولم رفتم  توی ۱۱هفتگ ...

عزیزم پسر اگه گفتن احتمال خطاش خیلی کمه دختره اگه بگن احتمال خطا دازند من خواهرم تو داوزده گفتن پسره پسذم بود به خودم تو ان تی گفت ۶۰ درصد دختره درستم بود  ۹۰ درصد پسره

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارترمنم ان تی گفت پسرآنومالی گفت دختر حالاموندم بخدااول سلامتیش مهمه اگه خداپسرمیدادهم خوب بود &n ...

ای حان درکت میکنم ای خدا بحق این شب ماه رجب خدا خودش بهت یه پسر سالم و صحیح سلامت بده 

قشنگ‌درکت میکنم 

مادرم مادر دختری نازنین خدایا شکرت 
عزیزم پسر اگه گفتن احتمال خطاش خیلی کمه دختره اگه بگن احتمال خطا دازند من خواهرم تو داوزده گفتن پسره ...

میگم یعنی ضریب خطاش کمه !!!! خدا از دهنتون بشنوه 

این سونو هم که رفتم خیلی کارش خوبه و دکترم میگع تو ابن منطقه خودمون بهترین دستگاه و مجهزترین و داره 

برام دعا کنید 

ای حان درکت میکنم ای خدا بحق این شب ماه رجب خدا خودش بهت یه پسر سالم و صحیح سلامت بده  قشنگ‌در ...

ممنون گلم بادلای پاکتون برام دعاکنیدناشکرنیستم ناشکری هم نمیکنم هرچی صلاحه خداست رومیخوام ولی خوب هرانسانی هردوجنس دوست داره منم مثل خیلیادلم پسرمیخواد برام دعاکنید

ممنون گلم بادلای پاکتون برام دعاکنیدناشکرنیستم ناشکری هم نمیکنم هرچی صلاحه خداست رومیخوام ولی خوب هر ...

بقران قشنگ درکت میکنم  برات الان از جوووون و دل ارزو کردم منم خیلی دلم شکست با اینکه یه دختر دارم عالم و عالم حسرت داشتن چشمهاش و میخورن انقد که نازه و مهربونه ولی انسان از خدا میخواد از هر میوه بهش بده 

من مه خیلی دلم شکسته الان19وقت انورمالی دارم انقد ایترس دارم اصلا وزن گیری نکردم دستم به هیچ کاری هم نمیره 

چون تو سونو دخترم اول اومدم بهمه گفتم پسره بعد فهمیدن دختره خیلی مسخرم کردن دیگه تو این گفتم معلوم نیست 

نه عزیز دختراولم که ۸سال پیش ان تی نبوددختردومم  4سال پیش توان تی اصلاتشخیص نداد ولی این یکی تو ...

اهان میگم جای مطمئن میرفتی سونو !!!!من سر دخترم جای خیلی خوبی رفتم ولی متاسفانه اونروز که من رفته بودم دکتر خودش نبود و جایگزین فرستاده بودش اونم تشخیص اشتباه دادش برام ولی اینبار الان25روزه تو انتطار یونو انورمالی هستم انقد مه کار دکتر خوبه و سرش شلوغه 

الان چی بهت گفتن گلم

الان تو ان تی ۱۳هفته و۵روزم بود گفت احتمال زیاد تشخیصم پسره ولی بازم تا ۱۸هفته صبر کن 

من میگم چرا قطعی نگفت استرس گرفتم چون تو دخترمم اونجوری شد خیلی اطمینان به سونو ان تی ندارم هرچند دکترم میگه نزدیک۱۴هفته دقیق میگه جنسیت و مطمئن باش 

به خدا شک ندارم چون ازش خواستم ولی چشمم ترسیده دست خودم نیست  نوبت انورمالی هم۱۹اسفند داره بهم خیلی استرس دارم 

جاش مطعمنه هرکی رفته توان تی بهش درست گفته مال من نمیدونم چرااینجورگفت

شانس دیگه تو دخترممم دوستان ۲تا دختر داشتن هفته۸رفته بودن دکتر تشخیص داده بود ولی من رفتم شانس بدم خودش نبود و حایگزین گذاشته بود بعدا از روی مهر و پاکت دمتر فهمیدم مهر دکتر یه اسمی دیگه بود پاکت برای یه دکتر دیگه که بعدا فهمیدم حایگزین اومده بود چون اون خانم دکتره مسن بود ولی اون که من رفتم خیلی جوون بود

شانس دیگه تو دخترممم دوستان ۲تا دختر داشتن هفته۸رفته بودن دکتر تشخیص داده بود ولی من رفتم شانس بدم خ ...

الهی عزیزم ان شالله هرچی خیره نمیدونم چرابعضی وقتادلم میگیره خیلی دست خودم نیس