2777
2789
من تو دخترم ۱۱هفتگی رفتم ولی تو این۱۳هفته و۵روزم بود رفتم  اخه بمن درصد نگفت گفت تشخیصم ...

اکثرا قطعی نمیگن که طرف کامل امیدوار نشه . اما ۹۰ درصد تشخیصا درسته .انشالله که همون گل پسره .اما باز زیاد بهش دل نبند تا بری آنومالی.اینجوری برای روحیه خودت بهتره. حالا من میترسم ۱۰۰ درصدی که بهم گفته اشتباه دربیاد😄. 

برای سلامتی نی نی تو راهیم ۱ صلوات میفرستید .🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان من هفته۱۳هستم رفتم ان تی گفت احتمال زیاد پسره ؟؟؟؟چون تو دختر اولم رفتم  توی ۱۱هفتگ ...

نه کم پیش میاد! چون پسر از همون اول معلومه🙈🙈اون برجستگی رو داره

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
نه کم پیش میاد! چون پسر از همون اول معلومه🙈🙈اون برجستگی رو داره

خدا از دهنت بشنوه دوست خوبم چشمم خیلی ترسیده!!!!ً

انقد از دست حرف مردم دلم شکسته چند روز پیش منزل پدرشوهرم تعیین جنسیت من بوده میگفتن دختره از ترس بما نمیگه !!!!اخه من به هیچکسی نگفتم گفته احتمال زیاد پسره گفتم بهشون معلوم نبود 

دام خیلیازشون میشکنه مگه دختر چشه !!!!!اخه خواهر شوهر مادرشوهر عزیز خودتون جنستون چیه؟؟؟؟. خدا خودش جواب بده 

مادرم مادر دختری نازنین خدایا شکرت 
من ۱۷ هفته و ۱ روزم . هفته دیگه میرم آنومالی معلوم میشه 

اهان پس نزدیک بهم هستیم من الان ۱۶هفته م تو رو خدا برام دعا کن این ماه رجب ماه خدا و ماه ارزوهاست 

همش با خودم میگم مگه میشه سر دخترمم اشتباه گفته باشه سر اینم اشتباه گفته باشه انقد استرس دارم کلا وزن گیری نکردم کلا وزنم داره عقب میره و کاهش دارم 

اکثرا قطعی نمیگن که طرف کامل امیدوار نشه . اما ۹۰ درصد تشخیصا درسته .انشالله که همون گل پسره .اما با ...

دوستم میگفت بعد رفتن سونو و فهمیدن جنسیت اسمشو بنویس بزار لای قران 

خدا از دهنت بشنوه دوست خوبم چشمم خیلی ترسیده!!!!ً انقد از دست حرف مردم دلم شکسته چند روز پیش منزل پ ...

خدا کنه همون بشه ک دلت میخواد،ولی هیچیش نیس دختر

من میگم حیفه اعصاب و‌ روحیت! اصن بهشون نمیگفتی تا ۲۰هفته!!! اینجوری خبر نداشتن ک بخوان دل بشکنن! ببخشیدا پسراشون چ گلی سرشون زدن که الان نگران نوه پسرن😒😒😒

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
من ۱۷ هفته و ۱ روزم . هفته دیگه میرم آنومالی معلوم میشه 

من انورمالی ۱۹میرم ان شالله همون باشه که میخوام 

میگم خدایا یه گل دختر دارم دنیام و قلبمه وجودمه 

یه میوه دیگه هم بهم بده جنسم جور بشه 

امین 

خدا کنه همون بشه ک دلت میخواد،ولی هیچیش نیس دختر من میگم حیفه اعصاب و‌ روحیت! اصن بهشون نمیگفتی تا ...

انقد مار موز هستن بخدا تا ۳ماهگی نگفتم تا اینکه من که معتاد به چاییم دیگه چایی نتونیتم بخورم از اونجا فهمیدن گفتن چرا چایی نمیخوری نکنه خبرهایی؟؟؟؟؟

خدا خودش جوابشون و بده دوست خوبم 

چقد خوبه اینجا هست و درد دل میکنم 

انقد مار موز هستن بخدا تا ۳ماهگی نگفتم تا اینکه من که معتاد به چاییم دیگه چایی نتونیتم بخورم از اونج ...

خوب کردی نگفتی،فدا ی تار موی بچت! ول کن اینارو اصن ارزش نده...

بچه سالم باشه،صالح باشه اصن دختر پسر نداره❤️

خوب کردی نگفتی،فدا ی تار موی بچت! ول کن اینارو اصن ارزش نده... بچه سالم باشه،صالح باشه اصن دختر پسر ...

دقیقا مرسی مهربون از قوت قلبت بخدا از دست حرفهاشون 

هر چی میشه یه حرفی میزنن خدا خودش جوابشون و بده نا سلامتی اهل قران و جلسات قرانی هستن خدا بفریا دشون برسه 

الان من ۱۳هفته و۵روز رفتم گفت احتمال زیاد پسره ولی بازم تا ۱۸هفته صبر کن تو جلساتشون میگفتن ما مطمئنیم دختره میگه معلوم نیست ما ۱۰۰درصد میگیم دختره اخه عزیز من مگه شما استغفرالله خدایی؟؟؟؟؟؟؟یا علم سونو دقیق داری که میگی۱۰۰درصد دختره 

اقا اصلا دختر باشه باید بکشمش 

خدا خودش جوابشون و بده ای خداااااااااااااا

اگر رفتی بهم خبرشو بده ان شالله همون باشه که میخوایی صیح و سلامت 

عزیزم حتما برات دعا میکنم اول از همه نی نیتو صحیح و سالم بغل بگیری دوم هم نی نی همون پسر باشه و دلت شاد بشه. از وقتی حامله شدم همش از خدا میخوام به هر کی هر جنسی دوست داره بده .خودم عاشق دخترم .اما نی نیم پسره . ناراحت نیستم شکر گذارم .قسمت من هم پسر بوده الانم واقعا از ته دل دوسش دارم . حالا باز آنومالی رفتم خبرت میکنم گلم .توکلت به خدا🙏🤲

برای سلامتی نی نی تو راهیم ۱ صلوات میفرستید .🙏
عزیزم حتما برات دعا میکنم اول از همه نی نیتو صحیح و سالم بغل بگیری دوم هم نی نی همون پسر باشه و دلت ...

مرسی مهربون خوشحالم اینجا دوستای دلسوز و خوب پیدا کردم 

تو رو خدا برای من خیلی دعا کن دلم به ارامش برسه