2777
2789
عنوان

خواهرشوهرررررررر

347 بازدید | 25 پست

توی این هفت سال که ازدواج کردم شوهرم توی هر حرفی طرف خواهرش رو گرفته و منو با اون از هر لحاظ مقایسه می کرد، ولی من سعی می کردم ارتباطم با خواهر شوهرم خوب باشه، تا جایی که خواهرش به شوهرم پول زیادی قرض داد با اینکه پولش پس دادیم ولی شوهرم حسابی مریدش شد و اونو توی سر من زد تا اینکه توی دعوای آخری چند شب دوباره اسم اونو آورد منم به خواهرش زنگ زدم و باهاش دعوا کردم گفتم از قضیه خیانت چند سال پیش به شوهرش باخبرم.الان هم خوشحالم هم ناراحت.به نظرتون کار درستی کردم؟!!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نَه عزيزم 

اَز روش ديگه اي بايد شوهرتو رام ميكردي 

زندگي صحنه يكتا هنرمندي ماست/هر كسي نغمه خود خواند و اَز صحنه رود/ صحنه پيوسته به جاست / خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد 
نَه عزيزم  اَز روش ديگه اي بايد شوهرتو رام ميكردي

آخه هر راهی امتحان کردم جواب نداده چند ساله شوهرم با خونواده من سر مسائل پوچ اختلاف داره و  منو رنج داده و راحت بهشون فحش میده

آخه هر راهی امتحان کردم جواب نداده چند ساله شوهرم با خونواده من سر مسائل پوچ اختلاف داره و  منو ...

خوب پس خوب كردي😂

زندگي صحنه يكتا هنرمندي ماست/هر كسي نغمه خود خواند و اَز صحنه رود/ صحنه پيوسته به جاست / خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد