2777
2789

یه بارم بامدیرمون لج کردم تویه برنامه که خیلی براش مهم بودوامام جمعه شهرمون ویه سری ازهمین دسته هااومده بودن قراربودمن سرصف قرآن بخونم میکروفونوگرفتم دستم(ازقبل هماهنگ بودم بابچه ها)شروع کردم :بازم شراره دلارودیوونه کرده😂همه ریختن وسط کلا مدرسه ترکید امام جمعه مونم پاشدرفت ماهمونجورمیرقصیدیم من میخوندم😀😂

ولی بعدش دوهفته اخراج بودم ازمدرسه😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبار دیگه یکی از بچها پ ری و د شده بود تو.مدرسه اما شرت پاش نبوده 😨😨😨داش گریه میکرد یکی از رفیقام دلش سوخت رف به مربی گف خانوم من شرتمو در میارم میدم بهش بی زحمت شما یه نوار بهداشتی بهش بدین کارش راه بیفته😂😂😂

من ابتدایی خیلی مودب بودم راهنمایی بچه درسخون اما دبیرستان شرور ترین شده بودمممم 

یه اکیپ بودیم به ما مگیفتن اکیپ گنگستر بعضی هام میگفتن کفش صورتی ها (فکر کنید تو یه مدرسه دبیرستانی که همه خانوم شدن خانومانه رفتار میکنن ۸ نفر کفش صورتی ینی ۱۶ کفش هماهنگ راه میرفتن معروف بودیم حسابیا)

خلاصه سر صف صبحگاهی مدیرمون حرف میزد من با دهنم صدای مف در میاوردم وای همه میپوکیدنا حالا منم چادری هیچ کس از معلما نمیفهمیدن من سر دسته هستم خخخ

💜👶❤

من خیلی تقلبی میکردم همیشه هم نمره اول بودم(باز تاکید میکنم اینا همش برای دوران دبیرستانمه قبل دبیرستان خیلی خوب بودم)

همیشه برگه تقلبی میچسبوندم به مانتوم موقع امتحان سرمو میزاشتم رو میز ینی دارم مینویسم بعد پامو به طور حرفه ای باز میکردم تقلب میکردم یه بار نگو چسبه کنده شده بود منم نمره امتحانم بیست شده بود معلممون موقع تحویل برگه دید تا معلم اومد ببینه کل بچه از رو صندلی خودشونو پرتاب کردن سمت من خداروشکر به خیر گذشت نفهمید کی بود

💜👶❤

یه بارم سرکلاس تقلب کردیم

جلسه بعدمعلممون اومد گفت این ردیف همتون صفرمیگیرین😨

گفتیم چرااااا؟؟

گفت بلااستثناملک الشعرای بهاررو نوشتین مالک اشتر بهار😂😂😂😂😂😂😂😂

معلم کاریت نکرد؟

نه بیچاره چی داشت که بگه . کلا کلاسمون بحدی بی ادب بودیم . میخواستن ببرنمون کانون تا تربیت شیم یه بار نماینده از کانون اوردن که مثلا ما بترسیم هووو کشیدیم در رفت 😂😂

من تکیه گاهم باده که افتادم از پا 😔
نه بیچاره چی داشت که بگه . کلا کلاسمون بحدی بی ادب بودیم . میخواستن ببرنمون کانون تا تربیت شیم یه با ...

گرخید بیچاره😂😂

[ مثل اینکه این روزا واژه متاهل براتون مفهومی نداره :/ پس بیان میکنم که متعهد هستم]