2777
2789

خواهش میکنممم کمکم کنید الان سه ماهه عقدم هر دقیقه مامانم یه بحث جدید شروع میکنه که شوهرت نمیخنده شوخی نمیکنه  اگه یه مسافرتم میخواد بره چون بابام نمیتونه بخاطر کارش باهاش بره میگه تو باید باهام بیایی اونم مسافرت چند هفته ای اما شوهرم بهم وابستع هست و میگه بیشتر از دو روز نمیزارم بری و مامانمم میگه به اون ربطی نداره مامانم از بس اذیتم میکنه یه بار مشت زدم تو شیشه اتاقم اما هر روز به یه بهونه ازارم میده همشم میگه طلاقت رو از شوهرت میخوام بگیرم در حالی که شوهرم خیلی خوبه باهام دارم دغ میکنم

تعداد رای : 4
نظرسنجی
؟؟؟
2
50%
!!!!
2
50%

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب مامانت تنهایی بره مسافرت 

؟!راضی میشی اینطوری؟

مادر شوهرت بخواد بره شوهرت ولش میکنه تنها بره؟!

نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊

باید سعی کنی مدارا کنی تا عروسی بعدش میشه راحت کنترلش کرد

اسممو گیس سفید گذاشتم که بدونید کاربر جدید نیستم. کاربری قبلیمم نترکیده بنا به دلایلی دیگه نمیخوام ازش استفاده کنم. خلاصه در حد میتی کمان بهم احترام بگذارید
خوب مامانت تنهایی بره مسافرت  ؟!راضی میشی اینطوری؟ مادر شوهرت بخواد بره شوهرت ولش میکنه تن ...

مادرشوهرم خودش تنها میره مامانمم قبلا تنها میرفت یهو چی شد که گیر داده الان من باهاش برم یا حتی بهش میگم سه روزه باهات میام اما بعد برمیگردم میگه نه باید کامل باهام باشی

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40