2777
2789
عنوان

امروز موعدمه اما...

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 22 پست

عزیزم منم مثل علائم شما رو داشتم و باردارم الان ، اولش همش درد پریودی داشتم و ترشح ، آخرین پریودم ۲۰ دی بود ، بنظرم محض احتیاط زعفرون نخور چون باعث سقط میشه شنیدم ، فقط پیاده روی کن ، ایشالا  که مشکلی نداری و خدا هر چی صلاح هست پیش بیاره برات💚

بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باشه عزیزم برای منم دعا کن این ماه پریود نشم دوسا لو نیمه اقدامم 

مرسی عزیزمم💚💚الان دارم میرم نماز بخونم ، سر نمازم از ته دل از خدا میخوام که دلتو شاد کنه یه کوچولوی قشنگ تو دلت جوونه بزنه😍😍😍😍

خواهش میکنم برام دعا کن این ماه باردار باشم و ی پسر سالم خدا بم بده

حتما عزیزم ، الهیی که خدا دل شمارو هم شاد کنه💚💚💚ایشالا که یه بچه صحیح و سالم اول ، بعدم پسر کاکل زری بهت بده ، الهیییی امیین💚💚💚💚😍😍😍

عزیزم منم مثل علائم شما رو داشتم و باردارم الان ، اولش همش درد پریودی داشتم و ترشح ، آخرین پریودم ۲۰ ...

ممنونم گلم برام دعا کن خانمی ،انشاالله مشکلی نداشته باشم،آخه ما با کاندوم جلوگیری میکنیم دو ساله مطمئنه این روش جلوگیری، برام دعاکن انشاالله اسفندماه باردار بشم اگه این ماه پریود بشم

دل من گِردِ جهان گشت و نیابید مثالش⁦♥️⁩