2777
2789

سلام خیلی دلم گرفته...

شوهرم یه اخلاقایی داره از دستش ناراحتم 

اینکه خیلی رو من حساسه ینی تنهابیرون نمیرم اصلابهم پول نمیده 

احساس پوچی میکنم اصلا انگارمن هیچی سرم نمیشه به همه کاری هم کارداره حتی کارای خونه خریدوآشپزی 

قبل از روز مادر بهش گفتم برامامان ها چی بخریم گف هیچی بابا اونا ک انتظارندارن میدونستم میخادمنو دور بزنه خودم برا مامانم ی کادو سفارش دادم پست کردن پولشو داد خیلی هدیه ناچیزی بود ولی برا مامان خودش میخاس 200/300/تومان پول کادو بده من هیچی بهش نگفتم ولی خیلی دلم شکست ازش ناراحت شدم

بهش میگم توشوهرمی باید پول بهم بدی چیزی میخام بخرم داشته باشم میگه اصلا از اینکارانمیکنم

حس میکنم دروغ میگه دوسم داره اصلا دیگه باورنمیکنم دوسم داشته باشه

به نظرتون چکارکنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی تمام این مناسبت ها جمع بشه بره پی کارش،جنبه نداریم ماها بخدا،یه نگاه به نی نی سایت بندازین،چقدر تلفات داده این ولنتاین و روز مادر و بعدش عید و ...🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

شوهرتم مشکل داره،ادمش کن

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂

حست درست میگه 

این زن‌فقط گرفته برای گذران اموراتش و کارای خونش

البته ببخشید اینطور گفتم

ولی عین حقیقته

یا جدا شو یا یه فکر اساسی بکن تا تو خونه افسردگی حاد نگرفتی

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

اسی چند سالته؟

حتما خودش ده سال یا بیشتر بزرگ‌تره ازت آره؟!!

بچه سن گرفته که هر چی گفت و هر کار خواست همون بشه

آره؟

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
من مشکلم کادو نبود مثال زدم چکارش کنم؟

نه منم کلا گفتم،نمیدونی چند روزه تو سایت چه خبره آخه...

این مناسبت ها باید دلیلی باشه واسه دور هم جمع شدن و دوست داشتن ...

بددله که نمیزاره بیرون بری؟؟خواسته هات و به زبون بیار،بعضی مردها واقعا نمیفهمن

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂