2777
2789

سر آشپز پاپیون رو یه نگا بنداز

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زعفرانی،،، خرما،،،،، سه آرد،،، هویج کدوم 

خرما رو به من میگی؟!!😘

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
خرما رو به من میگی؟!!😘

خرما رو پاک کن،،، یکم شیر،، یکم زعفرون،، یکم گلاب،،، یکم زیره و رازیانه آسیاب بهش بزن و خوب چنگ بزن،،،،،، بعد آرد کیک بریز یکم تفت بذه،، بعذ روغن بریز،،، و خوب سرخ کن،،، قهوه ای روشن ک شد خرما رو بریز و خوب هم بزن دوست داشتی گردو هم بزن،،،، یعنی تا الان هر کس خورده گفته این جیه وحشتناک خوش مزه است 

خرما رو پاک کن،،، یکم شیر،، یکم زعفرون،، یکم گلاب،،، یکم زیره و رازیانه آسیاب بهش بزن و خوب چنگ بزن، ...

مرسی عزیزم 2شنبه این هفته اولین سالگرد بابامه😢

میخوام درست کنم...دستت درد نکنه😘💜

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
خدا بیامرزه،،،، کجایی؟؟ 

کرمانشاه..