mamanecelin مدیر استارتر عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 362 عنوان گوشت گاو و شیر دادن به نوزاد 2777 بازدید | 7 پست سلام تا چند ساعت بعد از خوردن گوشت گاو نباید به نوزادشیر داد بچه م حساسیت داره دل درد میگیره 1398/11/26 | 13:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazi_ عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 8877 حساسیت به چی داره وچند وقتشه هر آدمی [انسان] نیست....... دین من [انسانیت] من است..........
mamanecelin مدیر استارتر عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 362 حساسیت به چی داره وچند وقتشه 35روزشه....کلا شیر خشکشو دکتر خیلی عوض کرد اخرش نان haبهش ساخت
nazi_ عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 8877 آهان دوباره خوندم خودت گوشت خوردی ....چند ساعت که یه روز کامل نباید بخوره البته بخوره هم دلدرد میگیره وشاید مدفوع خونی...حالا چرا خوردی هوس کرده بودی😊 هر آدمی [انسان] نیست....... دین من [انسانیت] من است..........
nazi_ عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 8877 35روزشه....کلا شیر خشکشو دکتر خیلی عوض کرد اخرش نان haبهش ساخت شیر خشک آپتامیل ha هم خوبه ...ولی کلا شیرخشکهای با این پسوند haاصلا خوشمزه نیستن چون پروتئین گاوی توشون صفره ...چرا شیرخشک میدی شیر خودت کمه...چون شیر مادر بهتره اگه رژیم رعایت کنی بهتره براش هر آدمی [انسان] نیست....... دین من [انسانیت] من است..........
mamanecelin مدیر استارتر عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 362 شیر خشک آپتامیل ha هم خوبه ...ولی کلا شیرخشکهای با این پسوند haاصلا خوشمزه نیستن چون پروتئین گاوی تو ... شیرم خیلی کم بود بچه سیر نمیشد الان دارم کلی شیر افزا میخورم ببینم فرجی میشه شیر بیاد یا نه
nazi_ عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 8877 شیرم خیلی کم بود بچه سیر نمیشد الان دارم کلی شیر افزا میخورم ببینم فرجی میشه شیر بیاد یا نه تقویت کن خودتو شاید شیرت زیاد شد اصلا دیگه شیر خشک ندادی ...خودتم رعایت کن رژیمو بزار زودتر خوب شه حساسیتش چون با رعایت نکردن بدتر میشه..واین که نشانه هاش چی بود فهمیدی حساسیت داره هر آدمی [انسان] نیست....... دین من [انسانیت] من است..........
mamanecelin مدیر استارتر عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 362 تقویت کن خودتو شاید شیرت زیاد شد اصلا دیگه شیر خشک ندادی ...خودتم رعایت کن رژیمو بزار زودتر خوب شه ح ... هیچی دلش فقط درد میکرد شبا خصوصا همون کولیک بود به نظرم ولث دکتر شیر خشکشو عوض کرد براش شیر مادرم گفت میدی مطلقا گوشت گاو نخور