2777
2789
عنوان

خانوما تور به حضرت زهرا یک دقیقه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1348 بازدید | 109 پست

وقتی زن از شوهرش جدا میشه میتونه نصف اموال شوهرشو بگیره،

خدایا خیییلی دوست دارم،تنها ارامش من تو دنیا تویی،ای خدای که از پدر و مادر مهربونتری،تورو به طه و یس تورو به حضرت مهدی عاقبت همه ی ما رو ختم به خیر کن❤❤❤

نه،مهریه مامانتم چیزی نمیشه،مهریه مامان من ۶۳پنجاه هزار تومن بود امسال کلا ۵۰ملیون حسابش کردن،

من میگم نرید بیرون،باباتون که بیرونتون نکرده

اون زنه هم نمیاد با شما زندگی کنه،چرا میخاید میدونو براش خالی کنید

دیدن خنده بچه هام بزرگترین ارزومه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا الان چند همسری داره تو جامعه اجرا میشه و همه چی علیه زنها ست،دارن اسم زن اول مردها که طلاق دادن رو تو شناسنامه پاک میکنن،وهرکی میتونه بدون اجازه همسر،زن ۲ تا۴ تابگیره،البته رهبر عزیزمون فرموده ،مردی که بیشتر از یک زن داشته باشه حق ورود به بیت رهبری نداره

خدایا خیییلی دوست دارم،تنها ارامش من تو دنیا تویی،ای خدای که از پدر و مادر مهربونتری،تورو به طه و یس تورو به حضرت مهدی عاقبت همه ی ما رو ختم به خیر کن❤❤❤

شما چه ساده هستين اگه ميتونين وكيل بگيرين وحقتون رو از گلوش بكشين بيرون ثانيا خانمه هم بچه ٢٠ساله داره به اون دسترسي ندارين زندگي زنه رو جهنم كنه واسش سوما بمونين وفراريش بدين اگه نشد گاز رو باز كنين خودتون برين بيرون خانه وزندگي رو بفرستين هوا ديگي كه واسه من نجوشه سر سگ توش بجوشه

یعنی با لباسای تنم باید بریم بیرون از این خونه

اصلا چرا برید؟اگه اون زنه میتونه با شما زندگی کنه خب شما هم باهاش زندگی کنید

هرچند که اون زنه هم همینو میخاد،که شما برید از خونه

تو خونتون بمونید،

دیدن خنده بچه هام بزرگترین ارزومه
پدر شما حق نداره بیرونتون کنه بمانید تو خونه و زندگی رو برا پدرتون جهنم کنید همش هم مهمون دعوت کنید ...

میخواد طبقه بالارو بسازه از بس ما ساکت بودیم میگه شماها زندگی میکنین تو هر شرایطی واسه همون اینجوری میکنه باما

I am nurse
شما چه ساده هستين اگه ميتونين وكيل بگيرين وحقتون رو از گلوش بكشين بيرون ثانيا خانمه هم بچه ٢٠ساله دا ...

پسرش بامامانه هستش الان ولی اونم دهنشو زنه بسته گفته از باباش نفقه نمیگیره از مابکنه یه چیزی

I am nurse
نه،مهریه مامانتم چیزی نمیشه،مهریه مامان من ۶۳پنجاه هزار تومن بود امسال کلا ۵۰ملیون حسابش کردن، من م ...

نمیخوایم خالی کنیم میگم اگه یه درصد بخوایم جدا بشیم چیزی دستمونو میگیره یانه

I am nurse
میگه مشاور که نمیشه 😢😢😢

تاجایی که من میدونم هرچی که مرد داره نصفش برای زن،ولی راهشونمیدونم

۱۶سالشه

خیلی هم خوب

میتونین با مادرتون دست به یکی کنین اونو بیرون کنین

چرا میخواین جدابشین اتفاقا بمونین دفاع کنین

در تاریخ1399/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍خدایااا شکرررررتتتت😍😍