2777
2789
عنوان

خانوما تور به حضرت زهرا یک دقیقه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 109 پست
میخواد یه اتاق کنار خونه درست کنه دسته زنو وبگیره با پسر زنه که۲۰ سالشه بیاره این جا خب نمیتونیم بمو ...

به نظر من بمونید و به کسی کاری نداشته باشید اگ برید خوش و خرم میاد سر خونه و .وسایل آماده

دانش آموخته طب سنتی🥰
میگن نمیشه به یه مشاور میگم میگه نمیشه باید شرایط عسر وحرج داشته باشیم وبعدشم وسایلارو اون خریده مث ...

چهار به یکین بشینین دهنشو سرویس کنین پدرت مگه همیشه خونست ؟ 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما وکیل بگیرید به مادرت بگو مهریه و اجرت المثل و نفقشو  بزاره اجرا ، قبل از هر اقدامی با وکیل مشورت کنید

ما با هم دشمنی نداریم حتی اگر نظرمون در مورد یه مسئله صد و هشتاد درجه با همدیگه متفاوت  باشه !!!  😊 

عزیزم وکیل بگیرید و بهش بگید مهریه نفقه اجرت الامثل و ادعای ارث کنه شما که بالغی میتونی ادعای ارث هم بکنی پدرتون موظف میشه براتون خونه بگیره ارث شما ومهریه مادرتون رو بده.اینکارا رو بکنید

آندیااام بچه ها بحث کردم کاربری مو ترکوندن.دوستام بیاین همه

عزیزم مهریه مادرت رو به نرخ روز حساب میکنن نه اینکه ۵۰۰تومن بهش بدن،بعدم اگه عقد رسمی کنه اون خانم رو مادرت میتونه ۶ماه بندازه زندان بابات رو، پس با وکیل مشورت کن که در عوض اینکه نندازینش زندان تامین مالی کته شماهارو،بعدم شماها بچه هاش هستین و باید بهتون نفقه بده

خب مامانم تنها بره  نمیتونم تنهاش بگذارم

مامانت هیچ جا نره، بمونه تو خونه حق و حقوق سالهای زندگیشو بگیره بعد بره

ما با هم دشمنی نداریم حتی اگر نظرمون در مورد یه مسئله صد و هشتاد درجه با همدیگه متفاوت  باشه !!!  😊 

بله عزیزم نصف اموالی که پدرت در زمان زندگی با مادرت به دست اورده دادگاه میده به مادرت و شما بچه ها میتونید برای ارث از پدرتون شکایت کنید حقتون رو بگیرید با یه وکیل مشورت کنید مشابه این قضیه رو دیدم

"شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟                            من به این خنده ی پر غصه دچارم شب و روز"            
عزیزم مهریه مادرت رو به نرخ روز حساب میکنن نه اینکه ۵۰۰تومن بهش بدن،بعدم اگه عقد رسمی کنه اون خانم ر ...

من میخوام بدونم اونقدر سهمی داریم از این زندگی که بتونیم جدا زندگی کنیم ازش یا نه تمام وسایل خونهرو باید بزاریم بریم 

I am nurse
زنه یک ج ن ده به تمام معناس شوهرت داشت زیر پای ببام نشست 

اون زنه رو ول کن طرف حساب شما پدرته . انرژیتونو صرف گرفتن حثتون از پدرتون کنید 

زنه یک ج ن ده به تمام معناس شوهرت داشت زیر پای ببام نشست 

بی لیاقته پدرت ولی فکر نکنم زیاد بشه حق مادرت که بتونه از شماها به خوبی نگه داری کنه اون زن ج ن ده رو فحش کش کنید ابروشو ببرین جلو در وهمسایه .

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
مامانت هیچ جا نره، بمونه تو خونه حق و حقوق سالهای زندگیشو بگیره بعد بره

این قاون نصف اموال توی نت نوشته اگه مادرخواست بدیم بهمون نمیدن باید بابام درخواست طلاق بده که اون میخواد مارو زجر کش کنه

I am nurse